Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte DAGELIJKSE tip voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

5-daagse masterclass-serie over het urgentste marketing-issue van 2022

Aartjan van Erkel

in Uncategorized

Aartjan van Erkel

Copywriter · Bestseller-auteur

Politiek incorrecte sales en marketing

Lezers zeggen:

"Wat een geweldige e-mail. Ik kreeg er kippevel van. Hij sprak me meer aan dan de speeches van de minister-president en de koning. Mijn dank."

Karel van Zanten

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails."

Sandra Hoekman

"Dank voor het dagelijkse geniet-momentje."

Marc Sijtstra

"Deze mail is echt GENIUS."

Digna Brand

"Ik heb geinspireerd door je tips mijn nieuwsbrief titels aangepast en echt meetbaar de openingspercentages verhoogd."

Jasmijn de Wit

"De tips zijn elke keer héél waardevol, en zooooo sappig & grappig verteld!"

Dries van Hooydonk

"Geniale mail!!! Heb hardop zitten lachen."

Ninke van der Leck

"Je bent de eerste verkoper van wie ik iedere mail open."

Jules Koekkoek

"Haha, dit is de leukste nieuwsbrief die ik ooit gekregen heb."

Hanneke de Wit

"Ik word blij van deze andere manier van marketing."

Peter Clausman

"Jouw mails zijn letterlijk de enige die ik helemaal lees."

Nadie Haarsma

"Liggen rollen van het lachen, hulde! 🙂"

Jacques Mentrop

"Bedankt voor alle tips. Die hebben veel inschrijvingen opgeleverd voor de schilderworkshops."

Bart van der Bom

"Ga alsjeblieft door met je dagelijkse mailtjes, they make my day!"

Freke Schoemaker

"Je bent een held hahahahaha briljant dit weer. Dank!"

Jasmijn

Waar je 5 jaar geleden voor een paar euro per klik op Facebook zo veel klanten kon bereiken als je maar wilde, betaal je in het Facebook Advertentieprogramma nu een veelvoud daarvan.

Voor serieuze aantallen views op YouTube-video’s moet je een ‘YouTuber’ worden.

Wil je een grote following op Instagram dan zul je een ‘influencer’ moeten worden.

Alleen wie hun ziel verkopen aan een platform kunnen de wedstrijd die wordt gespeeld op de socials nu nog winnen. Je moet dan wel eerst akkoord gaan met hun voorwaarden, waarin staat dat ze jouw privacy en die van iedereen die je kent verkopen aan de hoogste bieder in om het even welke branche, en dat ze hun apps met de dag verslavender en toxischer maken voor jou en je kinderen. Wilt u hier even tekenen?

Wie zelfstandig en onafhankelijk wil blijven als ondernemer, zal de komende tijd in staat moeten zijn om buiten de algoritmes van een paar grote Amerikaanse monopoliebedrijven om een community op te bouwen van enthousiaste klanten.

Klanten waar je tegen kunt praten op een moment dat jij bepaalt en op een manier die jij bepaalt. Zonder je te laten muilkorven door de algoritmes waardoor veel ondernemers zichzelf inmiddels willens en wetens definitief gevangen hebben laten nemen.

Hoe je een free agent blijft is het onderwerp van de Online Community Summit die wordt georganiseerd van van 7 t/m 11 maart. In mijn ogen het urgentste marketing-issue van de komende jaren.

Organisator van de summit is digital community-expert en bestseller-auteur Maartje Blijleven. Ze interviewde me over de toekomst van marketing. We bespraken onder andere:

  • Hoe ondernemers die een echte connectie maken met hun klanten de wedstrijd gaan winnen in het post-algoritmetijdperk.
  • Waarom zelfs je allerbeste klanten na een tijdje afhaken en overlopen naar je concurrent, en wat je kunt doen om ze veel langer bij je te houden
  • Hoe het komt dat je in 2022 bijna geen views meer krijgt op je posts op LinkedIn, je updates op Facebook en je video’s op YouTube – en wat je kunt doen om toch genoeg bereik te hebben met je marketing, zonder online te hoeven adverteren of een slaaf te worden van de algoritmes
  • Wat als je marketingmoe bent en het idee hebt dat je alles nou wel een keer gezegd hebt in je marketing – wat moet je dan in godesnaam gaan zeggen in je posts, artikelen en nieuwsbrieven?

Je krijgt als kijker van de Online Community Summit niet alleen het interview met mij toegestuurd, maar ook gesprekken met 24 andere online experts zoals een ‘Vaker in de media’-expert, een topfotograaf, een brand builder met een community van 70.000 leden, een vastgoedcoach, een sjamaan, een liefdescoach, een conversie-copywriter, een financieel business coach, de oprichter van de Affiliate Business Club, een ecommerce-expert en een ideeëngenerator. Er is ook een High Level Accountability Mentor die een bijna-naamgenoot van mij is – en het is een vrouw.

Het resultaat is een 5-daagse masterclass-serie die je van 7 t/m 11 maart online kunt bekijken. Het enige wat je hoeft te doen om deze belangrijke interviews gratis toegestuurd te krijgen is jezelf aanmelden via https://www.onlinecommunitysummit.nl/aartjan

Wat ga je doen: jezelf in 2022 laten overvallen door je gedecimeerde online bereik en verpeste omzet, of nu voorsorteren en je vrijheid beschermen door een onafhankelijke community van klanten op te bouwen?

Your call.

Aartjan van Erkel

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte DAGELIJKSE tip voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

© Aartjan van Erkel - De Verwoording BV - Dorpsstraat 2 - 3981EB - Bunnik - Voorwaarden - Cookies & privacy - Klantenservice 030-6048418 - E-mail

Je browser blokkeert popups

Check de instellingen, anders kun je geen cadeautjes aanvragen

LEES GRATIS DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN

Nummer 1 - sneak preview

Blader gerust even door het boek. 

 

Dan zie je al snel of je het wat vindt.

 

De sneak preview bevat de twee eerste hoofdstukken: