Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

Doe jij dingen die geen enkele andere auteur doet?

Aartjan van Erkel

in Boekmarketing

Aartjan van Erkel

Copywriter · Bestseller-auteur

Politiek incorrecte sales en marketing

Lezers zeggen:

"Wat een geweldige e-mail. Ik kreeg er kippevel van. Hij sprak me meer aan dan de speeches van de minister-president en de koning. Mijn dank."

Karel van Zanten

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails."

Sandra Hoekman

"Dank voor het dagelijkse geniet-momentje."

Marc Sijtstra

"Deze mail is echt GENIUS."

Digna Brand

"Ik heb geinspireerd door je tips mijn nieuwsbrief titels aangepast en echt meetbaar de openingspercentages verhoogd."

Jasmijn de Wit

"De tips zijn elke keer héél waardevol, en zooooo sappig & grappig verteld!"

Dries van Hooydonk

"Geniale mail!!! Heb hardop zitten lachen."

Ninke van der Leck

"Je bent de eerste verkoper van wie ik iedere mail open."

Jules Koekkoek

"Haha, dit is de leukste nieuwsbrief die ik ooit gekregen heb."

Hanneke de Wit

"Ik word blij van deze andere manier van marketing."

Peter Clausman

"Jouw mails zijn letterlijk de enige die ik helemaal lees."

Nadie Haarsma

"Liggen rollen van het lachen, hulde! 🙂"

Jacques Mentrop

"Bedankt voor alle tips. Die hebben veel inschrijvingen opgeleverd voor de schilderworkshops."

Bart van der Bom

"Ga alsjeblieft door met je dagelijkse mailtjes, they make my day!"

Freke Schoemaker

"Je bent een held hahahahaha briljant dit weer. Dank!"

Jasmijn

Marianne schrijft deze review over mijn nieuwe boek Nummer 1:

“Ik heb een ontzettende hekel aan marketing. Dat is nog steeds zo, maar met de inzichten uit dit boek kom je in een heel andere wereld. Je kan gewoon jezelf zijn. En al je fans mailen met een glimlach.”

Helemaal voorin het boek staan 31 reviews van lezers die het boek al zo vroeg beoordeeld hebben dat hun reviews nog mee konden in de eerste druk. Normaal zie je pas in de tweede druk wat reviews van lezers in boeken, of er staan helemaal geen in.

Om je boek te onderscheiden van de ruim 5.000 andere boeken die er gemiddeld per jaar uitkomen in Nederland, is het nodig dat je onorthodoxe dingen doet die andere auteurs en uitgevers niet voor elkaar krijgen, of niet bedenken.

Iets doen waardoor je tientallen reviews krijgt om af te drukken in je eerste druk is een voorbeeld daarvan. Tientallen reviews op Managementboek of Bol krijgen binnen een paar weken is een ander voorbeeld.

Als je wilt dat je boek hetzelfde lot treft als duizenden andere boeken van worstelende auteurs, kijk dan wat die worstelende auteurs doen en kopieer hun gedrag. Dat doen de meeste auteurs, want de worstelende auteurs zijn nou eenmaal ruim in de meerderheid. Je kent er zelf waarschijnlijk ook wel een.

Maar wil je dat jouw boek het veel beter doet en omhoog schiet in de bestsellerlijsten, kopieer dan het gedrag van bestsellerauteurs. Die zijn zeldzaam. Er is geen genootschap van bestsellerauteurs dat een maandelijkse borrel organiseert waar je eens even een biertje kunt gaan pakken met bekende auteurs en hun brein kunt picken.

Het enige wat er in de buurt komt, is de community van BusinessBoek Bestseller. Omdat het een training is waarin ik bewust alleen auteurs toelaat die de ambitie hebben om zo veel mogelijk boeken te verkopen, kom je daar geen worstelende auteurs tegen.

In plaats daarvan verzamel ik de beste zakelijke non-fictie auteurs van Nederland. Allemaal ondernemers met de droom om in de boekhandels op de toontafel te komen liggen met alle bestsellers. Tussen de grote namen.

Wil je toegang krijgen tot ons besloten genootschap van bestsellerauteurs dat al 7 nummers 1 in de Managementboek Top 100 heeft voortgebracht plus tientallen andere succesvolle boeken, dan is nu voor jou misschien het moment om in te stappen in BusinessBoek Bestseller.

Want er loopt tot dinsdagmiddag een Nummer 1 Deal. Omdat ik met mijn nieuwe boek deze week op #1 sta in de Managementboek Top 100. Om dat te vieren, kun je tijdelijk voor half geld instappen. Je krijgt niet alleen toegang tot de online training, maar ook tot een aantal vragensessies waarin je me alles kunt vragen over jouw boek.

Het maakt niet uit of je al begonnen bent met schrijven, of nog moet beginnen. Het is wel zo dat hoe vroeger in het proces je instapt, hoe meer je profiteert van de training. Wacht dus niet te lang, en te vroeg is beter dan te laat.

De tijdelijke link om je met 50% korting aan te melden is https://www.schrijvenvoorinternet.nl/businessboek-bestseller-nummer1-deal-aartjan

Goed weekend,

Aartjan van Erkel

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

© Aartjan van Erkel - De Verwoording BV - Dorpsstraat 2 - 3981EB - Bunnik - Voorwaarden - Cookies & privacy - Klantenservice 030-6048418 - E-mail

Je browser blokkeert popups

Check de instellingen, anders kun je geen cadeautjes aanvragen

LEES GRATIS DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN

Nummer 1 - sneak preview

Blader gerust even door het boek. 

 

Dan zie je al snel of je het wat vindt.

 

De sneak preview bevat de twee eerste hoofdstukken: