Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte DAGELIJKSE tip voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

Zo word je de best beluisterde stem in je markt

Aartjan van Erkel

in Conversie optimalisatie

Aartjan van Erkel

Copywriter · Bestseller-auteur

Politiek incorrecte sales en marketing

Lezers zeggen:

"Wat een geweldige e-mail. Ik kreeg er kippevel van. Hij sprak me meer aan dan de speeches van de minister-president en de koning. Mijn dank."

Karel van Zanten

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails."

Sandra Hoekman

"Dank voor het dagelijkse geniet-momentje."

Marc Sijtstra

"Deze mail is echt GENIUS."

Digna Brand

"Ik heb geinspireerd door je tips mijn nieuwsbrief titels aangepast en echt meetbaar de openingspercentages verhoogd."

Jasmijn de Wit

"De tips zijn elke keer héél waardevol, en zooooo sappig & grappig verteld!"

Dries van Hooydonk

"Geniale mail!!! Heb hardop zitten lachen."

Ninke van der Leck

"Je bent de eerste verkoper van wie ik iedere mail open."

Jules Koekkoek

"Haha, dit is de leukste nieuwsbrief die ik ooit gekregen heb."

Hanneke de Wit

"Ik word blij van deze andere manier van marketing."

Peter Clausman

"Jouw mails zijn letterlijk de enige die ik helemaal lees."

Nadie Haarsma

"Liggen rollen van het lachen, hulde! 🙂"

Jacques Mentrop

"Bedankt voor alle tips. Die hebben veel inschrijvingen opgeleverd voor de schilderworkshops."

Bart van der Bom

"Ga alsjeblieft door met je dagelijkse mailtjes, they make my day!"

Freke Schoemaker

"Je bent een held hahahahaha briljant dit weer. Dank!"

Jasmijn

Geniet je van de stilte in de natuur als je met je Meindl-wandelschoenen, je Dopper-fles en je verrekijker gaat struinen over het Dwingelderveld? Eigenlijk is het daar een kolereherrie joh. Dat komt door al het geluid dat wilde dieren maken. Wij kunnen daar alleen niks van horen.

In haar boek ‘The Sounds of Life’ legt de Canadese wetenschapper Karen Bakker uit waarom stilte in de natuur een illusie is. En dat 99% van alle geluiden in de natuur een frequentie heeft die wij niet kunnen horen.

Ons gehoor is zo beperkt dat we het lage geluid van naderend onweer bijvoorbeeld veel later oppikken dan dieren. Olifanten weten daardoor iets dat wetenschappers altijd heeft verbijsterd: waar ze water kunnen vinden op de savanne. Wat ze horen dat het 10 kilometer verderop regent.

Net als walvissen en tijgers communiceren olifanten met infrageluid: ultralage tonen met lange golven die zich zelfs door aarde en rotsen heen kunnen verplaatsen.

Motten en muizen piepen juist weer een paar octaven hoger dan wij in staat zijn te horen, en communiceren zo met elkaar. En waarschijnlijk gebruiken niet alleen dieren, maar ook bijna alle plant- en schimmelsoorten geluid om te communiceren. Waaaaat?

Wat wetenschappers nu ontdekken over de wereld met de nieuwste technologie voor het digitaal analyseren van geluid vergelijkt Bakker met de revolutie in de wetenschap op visueel gebied die ontstond dankzij de uitvinding van de microscoop.

In haar boek staat dat diersoorten elkaar ook afluisteren, om informatie te ontdekken over veranderingen in hun omgeving die interessant kan zijn voor het waarnemen van gevaar of het vinden van voedsel.

Als je het in jouw markt goed doet, verspreid je een geluid waar je concurrenten doof voor zijn maar dat je klanten meteen oppikken. Dat komt doordat ze ernaar op zoek zijn.

Ze willen van jou iets horen waardoor ze perspectief krijgen en gerustgesteld worden, en jarenlang geen behoefte meer hebben aan wat concurrerende experts en ondernemers bieden.

Het geluid dat je klanten zoeken, zijn jouw woorden over hun Weg naar Succes. Ze willen van jou een aantrekkelijke route horen die een probleem voor ze oplost en leidt naar hun droomresultaat.

De formule voor een bedwelmende Weg naar Succes die klanten hypnotiseert en verandert in volgelingen van jouw evangelie, deel ik deze maand met de Members van Het Lab. Vanmiddag sturen we de printopdracht naar de drukker en daarna ploft de envelop met de masterclass bij hen op de kokosmat.

De formule waardoor je ontdekt welke melodie te fluiten in je markt waardoor je over grote afstand hoorbaar bent en de best beluisterde stem in de wijde omgeving wordt, versturen we ook naar jou als je voor vanmiddag 17 uur je membership start op https://www.schrijvenvoorinternet.nl/membership-het-lab/

Aartjan van Erkel

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte DAGELIJKSE tip voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

© Aartjan van Erkel - De Verwoording BV - Dorpsstraat 2 - 3981EB - Bunnik - Voorwaarden - Cookies & privacy - Klantenservice 030-6048418 - E-mail

Je browser blokkeert popups

Check de instellingen, anders kun je geen cadeautjes aanvragen

LEES GRATIS DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN

Nummer 1 - sneak preview

Blader gerust even door het boek. 

 

Dan zie je al snel of je het wat vindt.

 

De sneak preview bevat de twee eerste hoofdstukken: