Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte DAGELIJKSE tip voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

Deze sociale blunder zou jij nooit maken

Aartjan van Erkel

in Conversie optimalisatie

Aartjan van Erkel

Copywriter · Bestseller-auteur

Politiek incorrecte sales en marketing

Lezers zeggen:

"Wat een geweldige e-mail. Ik kreeg er kippevel van. Hij sprak me meer aan dan de speeches van de minister-president en de koning. Mijn dank."

Karel van Zanten

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails."

Sandra Hoekman

"Dank voor het dagelijkse geniet-momentje."

Marc Sijtstra

"Deze mail is echt GENIUS."

Digna Brand

"Ik heb geinspireerd door je tips mijn nieuwsbrief titels aangepast en echt meetbaar de openingspercentages verhoogd."

Jasmijn de Wit

"De tips zijn elke keer héél waardevol, en zooooo sappig & grappig verteld!"

Dries van Hooydonk

"Geniale mail!!! Heb hardop zitten lachen."

Ninke van der Leck

"Je bent de eerste verkoper van wie ik iedere mail open."

Jules Koekkoek

"Haha, dit is de leukste nieuwsbrief die ik ooit gekregen heb."

Hanneke de Wit

"Ik word blij van deze andere manier van marketing."

Peter Clausman

"Jouw mails zijn letterlijk de enige die ik helemaal lees."

Nadie Haarsma

"Liggen rollen van het lachen, hulde! 🙂"

Jacques Mentrop

"Bedankt voor alle tips. Die hebben veel inschrijvingen opgeleverd voor de schilderworkshops."

Bart van der Bom

"Ga alsjeblieft door met je dagelijkse mailtjes, they make my day!"

Freke Schoemaker

"Je bent een held hahahahaha briljant dit weer. Dank!"

Jasmijn

Het is een warme zomeravond. Je beste vrienden en hun aanhang zitten bij jou in de achtertuin te kletsen met een IPA of een prosecco in de hand, en jij loopt rond met een bruin leren schort voor omdat je de Big Green Egg hebt aangestoken.

Er ligt een rib eye van een kilo te sissen op het gietijzeren rooster, met een vleesthermometer erin. Je ziet op de app op je telefoon dat hij de juiste kerntemperatuur heeft bereikt. Je opent de klep van je groene ei, pakt met een grote vleestang de fantastisch ruikende homp vlees van Flintstone-afmetingen en legt hem op een houten plank naast de barbecue, en laat hem even rusten onder een zilverpapiertje.

Na een minuut of 5 scherp je het grootste koksmes dat je hebt tegen een aanzetstaal, en je begint plakjes te snijden van je perfect medium rare geroosterde rib eye.

Je brengt ieder van je gasten een bord met daarop een heerlijk stukje vleus. Als je aankomt bij de nieuwe vlam van een van je vrienden die vorig jaar gescheiden is, steekt ze glimlachend haar hand omhoog. “Nee, dank je. Ik ben vegan”.

Je verontschuldigt je en maakt de ronde af. Als iedereen zit te smakken en te koeren, ga je door met het snijden van de grote rib eye. Met de houten vleesplank in je hand maak je nog een keer de ronde en biedt iedereen nog een plak van het rode vlees aan. De nieuwe vriendin van je vriend steekt weer haar hand op, nu zonder te glimlachen. “Nee”. Je vriend kijkt je met opgetrokken wenkbrauwen aan.

Als je de laatste ronde doet en opnieuw de vegan een stuk vlees aanbiedt, staat ze op, maakt een ‘whatever’-gebaar, staat op en gaat naar de wc. Je vriend zegt nijdig: “Eeeh, ze is dus VEGAN! Kun je voor haar niet wat anders grillen?”

Deze sociale blunder zou je waarschijnlijk nooit maken. Mensen steeds opnieuw iets aanbieden waar ze helemaal geen behoefte aan hebben, leidt tot opgetrokken wenkbrauwen.

Maar ondernemers doen vaak niet anders. Ze blijven in hun sales altijd maar hetzelfde aanbod aan mensen doen, zonder ze ooit een alternatief aan te bieden als ze niet toehappen.

Dat is een van de verkoopkillers waardoor ondernemers een groot deel van hun leads meestal niet converteren. Ze krijgen mensen binnen die interesse hebben laten blijken, maar het lukt ze niet om van die mensen klanten te maken.

Om dat probleem voor eens en voor altijd op te lossen, heb ik een masterclass gemaakt over het binnenhalen van klanten nadat ze nee hebben gezegd. Je ziet daarin 5 manieren om geld te verdienen aan ongeconverteerde leads.

Als je er daar een paar van toepast, kun je voor tonnen aan business binnenhalen door je leads die niet reageren op je e-mails en voice mails alsnog te converteren.

Je krijgt 5 formules die iedereen kan toepassen, wat voor business je ook hebt.

De masterclass ‘Zo haal je klanten die nee hebben gezegd alsnog binnen’ gaat maandag om 17 uur naar de drukker, om te worden verstuurd naar alle Members van Het Lab. Wil jij hem ook in de bus krijgen, start dan voor die tijd je membership via deze pagina: https://www.schrijvenvoorinternet.nl/membership-het-lab/

Smakelijk.

Aartjan van Erkel

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte DAGELIJKSE tip voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

© Aartjan van Erkel - De Verwoording BV - Dorpsstraat 2 - 3981EB - Bunnik - Voorwaarden - Cookies & privacy - Klantenservice 030-6048418 - E-mail

Je browser blokkeert popups

Check de instellingen, anders kun je geen cadeautjes aanvragen

LEES GRATIS DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN

Nummer 1 - sneak preview

Blader gerust even door het boek. 

 

Dan zie je al snel of je het wat vindt.

 

De sneak preview bevat de twee eerste hoofdstukken: