Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

“6 uitgevers wilden mijn boek uitgeven, niet normaal meer“

Aartjan van Erkel

in Boekmarketing

Aartjan van Erkel

Copywriter · Bestseller-auteur

Politiek incorrecte sales en marketing

Lezers zeggen:

"Wat een geweldige e-mail. Ik kreeg er kippevel van. Hij sprak me meer aan dan de speeches van de minister-president en de koning. Mijn dank."

Karel van Zanten

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails."

Sandra Hoekman

"Dank voor het dagelijkse geniet-momentje."

Marc Sijtstra

"Deze mail is echt GENIUS."

Digna Brand

"Ik heb geinspireerd door je tips mijn nieuwsbrief titels aangepast en echt meetbaar de openingspercentages verhoogd."

Jasmijn de Wit

"De tips zijn elke keer héél waardevol, en zooooo sappig & grappig verteld!"

Dries van Hooydonk

"Geniale mail!!! Heb hardop zitten lachen."

Ninke van der Leck

"Je bent de eerste verkoper van wie ik iedere mail open."

Jules Koekkoek

"Haha, dit is de leukste nieuwsbrief die ik ooit gekregen heb."

Hanneke de Wit

"Ik word blij van deze andere manier van marketing."

Peter Clausman

"Jouw mails zijn letterlijk de enige die ik helemaal lees."

Nadie Haarsma

"Liggen rollen van het lachen, hulde! 🙂"

Jacques Mentrop

"Bedankt voor alle tips. Die hebben veel inschrijvingen opgeleverd voor de schilderworkshops."

Bart van der Bom

"Ga alsjeblieft door met je dagelijkse mailtjes, they make my day!"

Freke Schoemaker

"Je bent een held hahahahaha briljant dit weer. Dank!"

Jasmijn

Is het waar dat uitgevers gebombardeerd worden met mails van auteurs die een boek willen uitgeven?

Ik vroeg het aan mijn eigen uitgever, in een telefonisch interview. Ze vertelde me dat er dagen zijn dat ze meerdere manuscripten in haar inbox krijgt. Per jaar krijgt ze bijna 250 manuscripten toegestuurd.

Dus complete boeken. Waarvan de auteurs denken dat ze al klaar zijn.

Een document van 50.000 woorden opsturen naar iemand die je ergens van wilt overtuigen is meestal niet zo’n beste verleidingstechniek.

Dat snapt iedereen, en auteurs dus ook want dat zijn slimme mensen. Maar als dat document hun eigen boek is, olala, dan gaat al hun rationele gedrag opeens het raam uit en dan doen ze de gekste dingen.

Een compleet manuscript mailen naar een uitgever als eerste kennismaking is net zoiets als met een roos tussen je kiezen geklemd naakt op de stoep gaan liggen van iemand en dan aanbellen, en als ze opendoen vragen of ze met je willen trouwen.

In BusinessBoek Bestseller laat ik precies zien hoe uitgevers het liefst wél benaderd worden als je een boek wilt uitbrengen. In een van de video’s uit de training zie je een slimme aanpak om uitgevers te mailen waardoor ze jou gaan bellen om je boek te mogen uitgeven. Zelfs als ze jou nog helemaal niet kenden.

Bob Zeegers gebruikte mijn tips uit de training, op zijn eigen stronteigenwijze manier. Hij was namelijk ook een stronteigenwijs boek aan het schrijven. Dat heet ‘HR met ballen’ en het staat sinds een paar dagen op nummer 1 in de Managementboek Top 100.

Door de manier waarop hij uitgevers benaderde, had hij uiteindelijk 6 verschillende uitgevers om uit te kiezen. Allemaal wilden ze graag zijn boek uitgeven. Dat gaat over HR, wat toch niet per se een sexy onderwerp is.

Bob koos een goeie uitgever, gebruikte de tips uit BusinessBoek Bestseller en een paar dagen geleden veranderde hij voorgoed in een nummer 1 bestseller-auteur.

Om zijn succes te vieren, heb ik een Nummer 1 Deal gestart. Dat betekent dat je nu met een belachelijke korting van €2.000 op je investering kunt instappen in de online training. In BusinessBoek Bestseller laat ik je precies zien hoe ik van mijn boeken nummer 1 bestsellers heb gemaakt en waarom al 12 deelnemers met hun eigen boek ook op 1 zijn gekomen.

Bovendien help ik je persoonlijk om van je boek een succes te maken, want je kunt een aantal keer meedoen aan vragensessies waarin ik alle vragen van deelnemende auteurs over hun boek beantwoord, en dus ook jouw vragen.

De pagina waarop je BusinessBoek Bestseller tijdelijk met een megakorting kunt aanschaffen is https://www.schrijvenvoorinternet.nl/businessboek-bestseller-nummer-1-deal-gefeliciteerd-bob-zeegers/

Goed weekend,

Aartjan van Erkel

P.S.

Het interview met mijn uitgever waarin ze in detail vertelt hoe ze het liefste benaderd wordt door een auteur van een non-fictie boek vind je als een bonus in de training.

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

© Aartjan van Erkel - De Verwoording BV - Dorpsstraat 2 - 3981EB - Bunnik - Voorwaarden - Cookies & privacy - Klantenservice 030-6048418 - E-mail

Je browser blokkeert popups

Check de instellingen, anders kun je geen cadeautjes aanvragen

LEES GRATIS DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN

Nummer 1 - sneak preview

Blader gerust even door het boek. 

 

Dan zie je al snel of je het wat vindt.

 

De sneak preview bevat de twee eerste hoofdstukken: