Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

Hij bracht me rechtstreeks naar de Road Runner

Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel

Copywriter · Bestseller-auteur

Politiek incorrecte sales en marketing

Lezers zeggen:

"Wat een geweldige e-mail. Ik kreeg er kippevel van. Hij sprak me meer aan dan de speeches van de minister-president en de koning. Mijn dank."

Karel van Zanten

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails."

Sandra Hoekman

"Dank voor het dagelijkse geniet-momentje."

Marc Sijtstra

"Deze mail is echt GENIUS."

Digna Brand

"Ik heb geinspireerd door je tips mijn nieuwsbrief titels aangepast en echt meetbaar de openingspercentages verhoogd."

Jasmijn de Wit

"De tips zijn elke keer héél waardevol, en zooooo sappig & grappig verteld!"

Dries van Hooydonk

"Geniale mail!!! Heb hardop zitten lachen."

Ninke van der Leck

"Je bent de eerste verkoper van wie ik iedere mail open."

Jules Koekkoek

"Haha, dit is de leukste nieuwsbrief die ik ooit gekregen heb."

Hanneke de Wit

"Ik word blij van deze andere manier van marketing."

Peter Clausman

"Jouw mails zijn letterlijk de enige die ik helemaal lees."

Nadie Haarsma

"Liggen rollen van het lachen, hulde! 🙂"

Jacques Mentrop

"Bedankt voor alle tips. Die hebben veel inschrijvingen opgeleverd voor de schilderworkshops."

Bart van der Bom

"Ga alsjeblieft door met je dagelijkse mailtjes, they make my day!"

Freke Schoemaker

"Je bent een held hahahahaha briljant dit weer. Dank!"

Jasmijn

Gisterochtend om 5 uur kwam mijn gids Dave voorrijden in zijn Subaru bij de ingang van mijn hotel. Het was nog donker.

Ik had hem ingehuurd voor een private birding tour van een halve dag. Dave is een vogelgids in Las Vegas die ook fotografeert voor onder andere National Geographic. Hij had een camera met een toeter van een telelens om zijn nek hangen.

Hij nam me mee naar de Henderson Bird Viewing Preserve, een wetlands-gebied. Doordat Las Vegas schoon water uit de waterzuiveringsinstallaties via een rivierbedding naar een meer laat stromen, zijn er hier in de woestijn van Nevada natte gebieden met veel vogels ontstaan.

We liepen naar een stuk van de rivieroever waar hij een nest wist te zitten van een Great Horned Owl, een Amerikaanse oehoe. En verdammt: op het nest zat inderdaad een volwassen uil die ons met een strenge schoolmeestersblik aankeek met grote gele ogen, en daarnaast met twee jongen.

Ik had nog nooit zulke grote uilen gezien, en nadat ik ze een tijdje door mijn verrekijker had staan bekijken draaide ik me om en kreeg ter plekke een van mijn andere wensvogels te zien. Hij fladderde zelfs zo dichtbij dat ik hem met het blote oog goed kon bekijken. Het kleinste en snelst fladderende vogeltje dat ik ooit heb gezien.

Zo’n klein beestje dat ik hem bijna verwarde met een groot insect. In Nederland heb je kolibrivlinders en die zijn niet eens zo heel veel kleiner. Mijn dag was na 10 minuten vogelen al goed: ik stond in stilte juichend naar mijn allereerste kolibri te kijken.

Kolibri’s komen alleen in Noord- en Zuid-Amerika voor. Omdat Dave wist dat ik ze graag wilde zien had hij me direct naar de beste plek gebracht om ze te spotten.

Hij bracht me daarna ook naar een vindplaats voor de Gambel’s Quail, een prachtige kwartelsoort met een naar voren stekende veer op zijn kop waardoor hij een hoorn lijkt te hebben, en we hadden het geluk om een vader en moeder kwartel te spotten met een span kleintjes bij zich.

In totaal zag ik gisteren meer dan 60 nieuwe diersoorten. Waaronder een geheel zwarte vogel met een gele kop, een volledig rode vogel, een American Bullfrog die een geluid maakt alsof je een loodzware fauteil versleept over een parketvloer, en een vogel die iedereen kent die opgroeide in de jaren ’80: de Road Runner. Hij heet echt zo, alleen maakt hij in het wild een ander geluid dan in de tekenfilm.

Ik ben maar een weekje in Las Vegas en de kans dat ik zelf zo veel vogels had gespot als ik een auto had gehuurd en op de gok naar een groen gebied was gereden, is nul. In plaats daarvan heb ik een paar honderd dollar geïnvesteerd om me door een expert naar precies de juiste plekken te laten brengen.

De mastermind die ik hier kom doen is ook precies dat. Ik heb tienduizenden euro’s geïnvesteerd en ben hier business class naartoe gevlogen om me door een groepje bijzondere experts precies de juiste adviezen te laten geven.

Dat kost me één keer handenvol geld, maar toch is het veel goedkoper dan alles zelf uit te dokteren. Dan zou het namelijk jaren duren om te leren wat ik hier leer. Jaren waarin ik ook nogeens veel minder omzet zou hebben gemaakt. Ik weet al 15 jaar dat grote investeringen in echte experts altijd duur lijken maar eigenlijk goedkoop zijn. Wat echt duur is, dat is niks doen.

Mijn training Online Verkoopsucces XL is ook een dure training die eigenlijk goedkoop is. In de training leg ik uit hoe je 10 keer zo veel kunt gaan omzetten via je website. De training kost normaal 4.000 euro en deze week krijg je hem door de Las Vegas Deal voor maar 2.000 euro.

Al meer dan 1.200 ondernemers hebben hem de afgelopen jaren gevolgd en veel van hen noemen dat hun beste investering ooit. Er zijn verschillende ondernemers die in een jaar tijd 100.000 euro extra hebben omgezet door te doen wat ik uitleg in de training.

Die hebben hem dus binnen één jaar 50 keer terugverdiend.

In de training ben ik je gids op je eigen website. Ik leid je direct naar de plekjes waar nu geld blijft liggen doordat je daar tekstjes hebt staan die mensen laten twijfelen, aarzelen en op het laatste moment afhaken. En ik vertel je precies wat je moet veranderen op je website om alle problemen te fiksen waardoor hij nu geen fuk oplevert.

Je ziet bijvoorbeeld:

  • Hoe 1 zinnetje op de homepage de mailinglijst van deelnemers Elke en Stephane liet groeien met 800% in 6 maanden, waardoor ze hun provider moesten bellen omdat de server de grote aantallen bezoekers op de website niet aankon.
  • Hoe je websitebezoekers emotioneert, terwijl de rest van je markt ze alleen maar informeert. Els en Perrie hebben daardoor hun webshop gered toen ze werden weggeconcurreerd door 3 grote webwinkels. Ze verkopen nu 70% meer, wat direct 22.000 euro extra winst opleverde in de eerste 6 maanden na hun deelname.
  • Een techniek waardoor je voor altijd verlost bent van writers’s block. Je versnellingspook gaat van de achteruit naar de vijfde versnelling, en je pagina staat binnen een paar minuten vol met overtuigende tekst. Waarschuwing: veel deelnemers schieten vol bij deze techniek, of zijn in tranen.

De tijdelijke link waarmee je een korting krijgt van 2.000 euro op je investering plus voor 11.000 euro aan bonussen is https://www.schrijvenvoorinternet.nl/online-verkoopsucces-xl-las-vegas-deal/

Ik weet niet hoeveel nieuwe klanten jij moet krijgen om die investering van 2.000 piek terug te verdienen. Maar ik weet één ding wel: als je niks verandert aan je website levert die volgend jaar hetzelfde op als nu.

Succes met je beslissing.

Aartjan van Erkel

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

© Aartjan van Erkel - De Verwoording BV - Dorpsstraat 2 - 3981EB - Bunnik - Voorwaarden - Cookies & privacy - Klantenservice 030-6048418 - E-mail

Je browser blokkeert popups

Check de instellingen, anders kun je geen cadeautjes aanvragen

LEES GRATIS DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN

Nummer 1 - sneak preview

Blader gerust even door het boek. 

 

Dan zie je al snel of je het wat vindt.

 

De sneak preview bevat de twee eerste hoofdstukken: