Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte DAGELIJKSE tip voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

Tijdelijk: Epic E-mail Copywriting USA Deal

Aartjan van Erkel

in E-mailmarketing

Aartjan van Erkel

Copywriter · Bestseller-auteur

Politiek incorrecte sales en marketing

Lezers zeggen:

"Wat een geweldige e-mail. Ik kreeg er kippevel van. Hij sprak me meer aan dan de speeches van de minister-president en de koning. Mijn dank."

Karel van Zanten

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails."

Sandra Hoekman

"Dank voor het dagelijkse geniet-momentje."

Marc Sijtstra

"Deze mail is echt GENIUS."

Digna Brand

"Ik heb geinspireerd door je tips mijn nieuwsbrief titels aangepast en echt meetbaar de openingspercentages verhoogd."

Jasmijn de Wit

"De tips zijn elke keer héél waardevol, en zooooo sappig & grappig verteld!"

Dries van Hooydonk

"Geniale mail!!! Heb hardop zitten lachen."

Ninke van der Leck

"Je bent de eerste verkoper van wie ik iedere mail open."

Jules Koekkoek

"Haha, dit is de leukste nieuwsbrief die ik ooit gekregen heb."

Hanneke de Wit

"Ik word blij van deze andere manier van marketing."

Peter Clausman

"Jouw mails zijn letterlijk de enige die ik helemaal lees."

Nadie Haarsma

"Liggen rollen van het lachen, hulde! 🙂"

Jacques Mentrop

"Bedankt voor alle tips. Die hebben veel inschrijvingen opgeleverd voor de schilderworkshops."

Bart van der Bom

"Ga alsjeblieft door met je dagelijkse mailtjes, they make my day!"

Freke Schoemaker

"Je bent een held hahahahaha briljant dit weer. Dank!"

Jasmijn

Hilton Garden Inn Orlando Downtown, 9.57u, 24 graden

Maandag vloog ik van het koude Nederland met een overstap op het besneeuwde IJsland naar het tropische Florida.

Na een onrustige nacht liep ik gisterochtend om 6 uur naar een ontbijtrestaurant in het centrum van Orlando en at daar een London Broil Melt met gegrild rundvlees, paprika, provolone en chipotle-spread. Amerika is wat mij betreft het beste land van de wereld voor ontbijt. Mijn eetgewoonte is veel eiwitten combineren met veel groente en veel vet, en dat kunnen ze perfect in een Amerikaanse diner.

Ik wandelde daarna door een park en spotte vlakbij me op een boomtak een red cardinal, een van de roodste vogeltjes die er zijn. Onze roodborsten zijn eigenlijk oranjeborsten; de red cardinal is een vliegende brandweerwagen. Het was nu al een topdag.

Ik verblijf hier 9 dagen vanwege mijn Amerikaanse mastermind. Tot volgende week woensdag neem ik je daarom elke dag in mijn daily e-mail mee naar Florida, en omdat ik hier ben loopt er tijdelijk een Epic E-mail Copywriting USA Deal.

Dat betekent dat je kunt meedoen aan mijn online training Epic E-mail Copywriting voor half geld. Bovendien krijg je er zo lang ik in Amerika ben ook 3 bonussen bij ter waarde van een whopping 1.500 euro.

Koop je Epic E-mail Copywriting tijdens de USA Deal, dan stuur ik je na mijn thuiskomst bovendien een gesigneerd exemplaar op van mijn nieuwe boek ‘Nummer 1’, dat al meer dan een maand op 1 staat in de Managementboek Top 100.

De tijdelijke pagina om deze deal in te koppen is https://www.schrijvenvoorinternet.nl/epic-e-mail-copywriting-tdl/

Have a good one.

Aartjan van Erkel

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte DAGELIJKSE tip voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

© Aartjan van Erkel - De Verwoording BV - Dorpsstraat 2 - 3981EB - Bunnik - Voorwaarden - Cookies & privacy - Klantenservice 030-6048418 - E-mail

Je browser blokkeert popups

Check de instellingen, anders kun je geen cadeautjes aanvragen

LEES GRATIS DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN

Nummer 1 - sneak preview

Blader gerust even door het boek. 

 

Dan zie je al snel of je het wat vindt.

 

De sneak preview bevat de twee eerste hoofdstukken: