Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

Dit zijn de 10 grootste gamechangers in mijn bedrijf

Aartjan van Erkel

in mastermind

Aartjan van Erkel

Copywriter · Bestseller-auteur

Politiek incorrecte sales en marketing

Lezers zeggen:

"Wat een geweldige e-mail. Ik kreeg er kippevel van. Hij sprak me meer aan dan de speeches van de minister-president en de koning. Mijn dank."

Karel van Zanten

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails."

Sandra Hoekman

"Dank voor het dagelijkse geniet-momentje."

Marc Sijtstra

"Deze mail is echt GENIUS."

Digna Brand

"Ik heb geinspireerd door je tips mijn nieuwsbrief titels aangepast en echt meetbaar de openingspercentages verhoogd."

Jasmijn de Wit

"De tips zijn elke keer héél waardevol, en zooooo sappig & grappig verteld!"

Dries van Hooydonk

"Geniale mail!!! Heb hardop zitten lachen."

Ninke van der Leck

"Je bent de eerste verkoper van wie ik iedere mail open."

Jules Koekkoek

"Haha, dit is de leukste nieuwsbrief die ik ooit gekregen heb."

Hanneke de Wit

"Ik word blij van deze andere manier van marketing."

Peter Clausman

"Jouw mails zijn letterlijk de enige die ik helemaal lees."

Nadie Haarsma

"Liggen rollen van het lachen, hulde! 🙂"

Jacques Mentrop

"Bedankt voor alle tips. Die hebben veel inschrijvingen opgeleverd voor de schilderworkshops."

Bart van der Bom

"Ga alsjeblieft door met je dagelijkse mailtjes, they make my day!"

Freke Schoemaker

"Je bent een held hahahahaha briljant dit weer. Dank!"

Jasmijn

Gisteren heb ik het vliegticket en de hotels geboekt voor een 9-daagse trip naar Florida. Ik ga daar begin maart heen voor de laatste bijeenkomst van mijn Amerikaanse mastermind.

Het is daar 28 graden heb ik gezien, dus ik heb ook maar een flesje factor 30 zonnebrand gekocht.

Het eten is fantastisch in Orlando door de ligging vlakbij het Carabisch gebied en de aanwezigheid van veel Cubaanse immigranten. En de vegetatie is superexotisch. Toen ik daar in november rondliep zag ik bijna geen enkele boomsoort die in Nederland ook voorkomt. In een stadspark liepen honderden witte ibissen en ik zag een maffe zwart-groene aalscholversoort die ik nog nooit gezien had.

Mastermind-bijeenkomsten zijn op businessgebied voor mij hoogtepunten. Niet alleen omdat ik het beste eten van de stad uitprobeer en de beste bedden – en mijn verrekijker meeneem om te vogelen – maar ook omdat de grootste doorbraken in mijn bedrijf en omzet allemaal rechtstreeks zijn terug te leiden naar mastermind-bijeenkomsten.

Dit zijn de 10 grootste gamechangers in mijn business geweest en ze werden alle 10 geboren tijdens een mastermind:

1. Het schrijven van boeken
2. Het verkopen van online trainingen
3. Het toevoegen van een VIP-niveau in mijn business
4. Het verkopen van online trainingen voordat ik ze maak, via 3-staps lanceringen
5. Het creëren van een oeuvre
6. Het schrijven van mijn dagelijkse e-mail
7. Het oprichten van mijn membership Het Lab
8. Het oprichten van het VIP-membership Het Lab Fast Lane
9. Het doen van ‘wegjaagmarketing’
10. Het stoppen met teachen en beginnen met teasen

Het waren niet alleen mijn 10 allergrootste inzichten van de afgelopen 10 jaar, maar ze zorgden ook voor de grootste omzetklappers.

Ik zou nooit deze business, deze positionering, deze klanten en deze winst hebben gehad als ik niet elk jaar een fors bedrag had geïnvesteerd in masterminds.

Het elfde grote inzicht dat ik heb gekregen, is recent. Het gebeurde tijdens mijn vorige trip naar Orlando in november. Toen realiseerde ik me tijdens een hot seat dat het tijd was om in 2022 ook voor mijn eigen klanten een mastermind-groep te openen.

En fast forward naar nu, is die groep inmiddels opgericht en voor meer dan de helft gevuld. De komende dagen heb ik een aantal gesprekken in mijn agenda staan met kandidaten die willen deelnemen. De titel van de groep is: Nummer 1 Mastermind.

De deelnemers zijn allemaal ondernemers die nu al de nummer 1 zijn in hun markt, of een grote naamsbekendheid hebben. Ze doen zelf eigenhandig een groot deel van de copywriting voor hun marketing. Ze zijn het gezicht van hun business en ze worden in hun markt gezien als een van de ultieme experts in hun vakgebied. Hun omzet is minimaal 3 ton per jaar, en de meesten zitten daar fors boven.

Tot nu toe hebben alle geïnteresseerde kandidaten tijdens hun gesprek met mij ja gezegd tegen deelname aan de Nummer 1 Mastermind en de investering van 24.000 euro ex btw die daarvoor nodig is.

Voordat ik met je in gesprek kan gaan, zet mijn team je op de wachtlijst. Want ze doen eerst een selectieprocedure. Ze gaan je vragen om een paar dingen te doen waardoor wij kunnen beoordelen of je inderdaad een potentiële nummer 1 bent. Pas als dat zo is, sturen ze je de link om een belafspraak met mij in te plannen.

Ben je geen match met de hoge kwaliteit ondernemers in deze groep – en 98% van mijn klanten is nu nog géén match met deze groep – dan laten ze je dat weten en dan ga ik op dit moment ook niet met je in gesprek.

Herken je een nummer 1 in jezelf en wil je met me in gesprek over de mastermind omdat je weet dat je copywriting en je marketing nog zo veel beter zouden kunnen, beantwoord dan deze mail en dan neemt mijn team contact met je op.

Aartjan van Erkel

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

© Aartjan van Erkel - De Verwoording BV - Dorpsstraat 2 - 3981EB - Bunnik - Voorwaarden - Cookies & privacy - Klantenservice 030-6048418 - E-mail

Je browser blokkeert popups

Check de instellingen, anders kun je geen cadeautjes aanvragen

LEES GRATIS DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN

Nummer 1 - sneak preview

Blader gerust even door het boek. 

 

Dan zie je al snel of je het wat vindt.

 

De sneak preview bevat de twee eerste hoofdstukken: