Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

Eindigt om 17u: 70% korting op training over verkoopgesprekken

Aartjan van Erkel

in Verkoopgesprekken

Aartjan van Erkel

Copywriter · Bestseller-auteur

Politiek incorrecte sales en marketing

Lezers zeggen:

"Wat een geweldige e-mail. Ik kreeg er kippevel van. Hij sprak me meer aan dan de speeches van de minister-president en de koning. Mijn dank."

Karel van Zanten

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails."

Sandra Hoekman

"Dank voor het dagelijkse geniet-momentje."

Marc Sijtstra

"Deze mail is echt GENIUS."

Digna Brand

"Ik heb geinspireerd door je tips mijn nieuwsbrief titels aangepast en echt meetbaar de openingspercentages verhoogd."

Jasmijn de Wit

"De tips zijn elke keer héél waardevol, en zooooo sappig & grappig verteld!"

Dries van Hooydonk

"Geniale mail!!! Heb hardop zitten lachen."

Ninke van der Leck

"Je bent de eerste verkoper van wie ik iedere mail open."

Jules Koekkoek

"Haha, dit is de leukste nieuwsbrief die ik ooit gekregen heb."

Hanneke de Wit

"Ik word blij van deze andere manier van marketing."

Peter Clausman

"Jouw mails zijn letterlijk de enige die ik helemaal lees."

Nadie Haarsma

"Liggen rollen van het lachen, hulde! 🙂"

Jacques Mentrop

"Bedankt voor alle tips. Die hebben veel inschrijvingen opgeleverd voor de schilderworkshops."

Bart van der Bom

"Ga alsjeblieft door met je dagelijkse mailtjes, they make my day!"

Freke Schoemaker

"Je bent een held hahahahaha briljant dit weer. Dank!"

Jasmijn

Er kwamen goeie vragen binnen over mijn nieuwe online training Vet Veel Verdienen via Verkoopgesprekken:

Kom ik niet over als zo’n irritante telemarketeer?

Onze vrienden de telemarketeers staan in de top 3 van meest gehate beroepen. Nummer 2 zijn autoverkopers en nummer 1 zijn… politici. Inderdaad geen rijtje waar je in wilt staan 🙂 Gaat ook niet gebeuren, want met deze methode ben je bijna het tegenovergestelde van een telemarketeer. Jij gaat geen klanten achtervolgen. Eerder andersom: klanten hopen straks dat je tijd hebt voor een gesprek.

Willen klanten me niet in real life spreken voordat ze bereid zijn om een grote investering te doen?

Wat klanten vooral eerst willen voelen is een persoonlijke klik. En de meeste mensen vinden dat makkelijker in een face to face gesprek. Maar met deze aanpak lukt dat ook in een videocall of via de telefoon. En ik heb het niet over gladde verkooptrucjes zoals van tevoren op de Facebook van je klanten kijken wat voor hobby ze hebben en daar dan een ‘geïnteresseerde’ vraag over stellen.

Wat doe ik als klanten Zoom-moe zijn?

We zijn Zoom misschien allemaal wel een beetje moe. Ik ook soms. Maar het is goed dat iedereen er nu aan gewend is.  Handig, vooral als je klant op grote afstand zit of als er een lockdown is. Trouwens, in echte face to face gesprekken ga je deze methode ook gewoon gebruiken. Want hij werkt zowel in videocalls als in telefoongesprekken als in real life.

Wat als ik een hekel heb aan cold calling?

No worries. Ik ben introvert en ik HAAT cold calling. Dat is dit niet, want er zijn al genoeg irritante cursussen waar je dat kunt leren. Wat ik je laat ontdekken is hoe je uitsluitend gesprekken voert met leuke klanten die het beschouwen als een eer dat ze met jou in een call zitten. Hoe je dat voor elkaar krijgt, leg ik je uit in de training.

Straks om 17 uur eindigt de BETA-lancering waarin je 70% korting krijgt.

Dit is de laagste prijs waar ik deze nieuwe training ooit voor ga aanbieden.

De link: www.schrijvenvoorinternet.nl/vet-veel-verdienen-via-verkoopgesprekken-beta

Aartjan van Erkel

PS

Behalve die idiote korting van 70% krijg je vanmiddag ook deze 3 bonussen cadeau met een waarde van 3.500 euro:

Bonus 1 – Hoe je per direct een hooggeprijsde dienst, training of coachingstraject toevoegt

Je haalt pas echt hoge omzetten als je een high-end aanbod toevoegt bovenop producten, diensten, boeken, coaching en trainingen. Ik laat je een aantal manieren zien waarop je een duizenden euro’s kostende dienst binnen 1 dag toevoegt aan je business, zelfs als je nu fysieke producten verkoopt of alleen maar diensten die een paar honderd euro kosten. Met mijn methode verkoop je straks die nieuwe dienst via Zoom of de telefoon.

Bonus 2 – Hoe je expertstatus stijgt vóórdat je een gesprek hebt

Weet je wat dodelijk is? Verkopen tijdens een verkoopgesprek. Huh? Ja, klinkt misschien onlogisch. Maar als je in een gesprek merkt dat je klanten nog niet overtuigd is dat jij ze kunt helpen, dan is je kans op een succesvol gesprek minimaal. De oorzaak: je had een te lage expertstatus in de ogen van je klant. In deze bonusvideo ontdek je 4 manieren om je status fors te verhogen vóórdat je de klant aan de lijn krijgt.

Bonus 3 – Extra vragensessies met Aartjan

Als BETA-deelnemer heb jij het voordeel dat je als enige toegang krijgt tot 5 extra vragensessies. Je kunt me daarin persoonlijke adviezen vragen over jouw eigen verkoopgesprekken. Deze groepsvragensessies worden opgenomen en worden onderdeel van de online training.

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

© Aartjan van Erkel - De Verwoording BV - Dorpsstraat 2 - 3981EB - Bunnik - Voorwaarden - Cookies & privacy - Klantenservice 030-6048418 - E-mail

LEES GRATIS DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN

Nummer 1 - sneak preview

Blader gerust even door het boek. 

 

Dan zie je al snel of je het wat vindt.

 

De sneak preview bevat de twee eerste hoofdstukken:

 

 

Je browser blokkeert popups

Check de instellingen, anders kun je geen cadeautjes aanvragen