Selecteer een pagina

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

Bevrijd klanten van 5 veelvoorkomende misvattingen waardoor ze niet geloven dat ze succesvol kunnen zijn met jouw methode

Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel

Copywriter · Bestseller-auteur

Politiek incorrecte sales en marketing

Lezers zeggen:

"Wat een geweldige e-mail. Ik kreeg er kippevel van. Hij sprak me meer aan dan de speeches van de minister-president en de koning. Mijn dank."

Karel van Zanten

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails."

Sandra Hoekman

"Dank voor het dagelijkse geniet-momentje."

Marc Sijtstra

"Deze mail is echt GENIUS."

Digna Brand

"Ik heb geinspireerd door je tips mijn nieuwsbrief titels aangepast en echt meetbaar de openingspercentages verhoogd."

Jasmijn de Wit

"De tips zijn elke keer héél waardevol, en zooooo sappig & grappig verteld!"

Dries van Hooydonk

"Geniale mail!!! Heb hardop zitten lachen."

Ninke van der Leck

"Je bent de eerste verkoper van wie ik iedere mail open."

Jules Koekkoek

"Haha, dit is de leukste nieuwsbrief die ik ooit gekregen heb."

Hanneke de Wit

"Ik word blij van deze andere manier van marketing."

Peter Clausman

"Jouw mails zijn letterlijk de enige die ik helemaal lees."

Nadie Haarsma

"Liggen rollen van het lachen, hulde! 🙂"

Jacques Mentrop

"Bedankt voor alle tips. Die hebben veel inschrijvingen opgeleverd voor de schilderworkshops."

Bart van der Bom

"Ga alsjeblieft door met je dagelijkse mailtjes, they make my day!"

Freke Schoemaker

"Je bent een held hahahahaha briljant dit weer. Dank!"

Jasmijn

“There’s six minutes to get through, I’m going to enjoy every single second of this”, zegt een YouTuber genaamd Rebecca Vocal Athlete. Ze is een Britse zangcoach die reaction videos maakt.

In een video waarin ze reageert op de zang van een Nederlands trio gaat ze van kippenvel dat zichtbaar is op haar blote armen naar zweet dat haar uitbreekt, uitroepen dat de hemel zich geeft geopend, tot wilde armgebaren en uiteindelijk tranen.

De video waar ze naar kijkt is een Home Isolation Version van Bohemian Rhapsody die in 2020 werd opgenomen door de 3 zingende Nederlandse zussen die zichzelf Og3ne noemen.

“I could talk about this all day”, stamelt zangcoach Rebecca. Blijkbaar is ook Queen onder de indruk, want die delen de video van Og3ne in een Instagram Story.

De 3 zussen van Og3ne zijn volgens mij de beste vocalisten van Nederland omdat ze ijzingwekkende kippenvel-harmony’s zingen met zijn drieën tegelijk – check hun andere Home Isolation Versions op YouTube van o.a. Jolene en hun Simon and Garfunkel-medley – en zaterdagavond was ik samen met mijn dochter van 19 bij een concert dat ze gaven in Bloemendaal.

Het optreden vond plaats in een openluchttheater, en we kwamen daar een kwartier voor tijd aan. Helaas zagen we dat alle plaatsen op de tribunes al vol waren doordat veel mensen al vroeg waren gekomen, waardoor het ernaar uitzag dat we moesten staan.

Totdat de programmeur van het theater de microfoon nam en het publiek welkom heette, en iedereen vroeg om op te schuiven op de lange banken waaruit de tribunes bestonden, zodat iedereen die nog stond ook een zitplaats zou hebben.

Het bleek dat op de banken waarop iedereen zat, met kleurtjes precies was aangegeven uit hoeveel ruimte iedere zitplaats bestond. Toen iedereen hun jassen, tassen en ego’s uit de weg had geruimd bleek er opeens toch plaats te zijn voor iedereen en konden we alsnog gaan zitten.

De juiste trigger in een paar woorden van de juiste persoon kan ervoor zorgen dat een publiek van honderden of duizenden mensen opeens mogelijkheden vindt die er daarvoor niet leken te zijn.

Die mogelijkheid heb jij ook als ondernemer. Jij bent in staat om mensen met je eigen woorden te bevrijden van overtuigingen waardoor ze een stap kunnen zetten waarvan ze dachten dat hij onmogelijk was. In dit geval de stap om bij jou te investeren en hun leven te gaan veranderen.

Je kunt ze bevrijden van dingen die diep in hun hart zitten, waar ze zich niet eens van bewust zijn, maar die in de weg zitten in hun leven.

Ik laat in een masterclass voor de Members van Het Lab die vandaag verschijnt zien wat de misvattingen zijn waar je klanten in geloven en hoe je die doorprikt zodat zichzelf niet meer tegenhouden om de dingen te doen waarvan ze weten dat ze belangrijk voor ze zijn, en die ze het allerliefste zouden willen:

  • Je ziet de 5 meest voorkomende misvattingen waardoor klanten niet geloven dat ze succesvol kunnen zijn met jouw methode, dienst of product.
  • Je ontdekt hoe je het brein binnendringt van je klanten, een misvatting die ze hindert voorgoed verwijdert en in plaats daarvan op dezelfde plek in hun hoofd een nieuwe overtuiging implanteert.
  • Ik geef je een 3-staps psychologische overtuigingstechniek waardoor een bezwaar wegwaait en klanten jou opeens als een serieuze kandidaat zien om hun problemen op te lossen.

Omdat je als Member géén toegang hebt tot masterclasses die zijn uitgekomen voordat je membership is gestart, is de enige manier om hem in bezit te krijgen dat je op een drafje naar deze pagina gaat en je voor 17.00 uur aanmeldt als Member van Het Lab:

https://www.schrijvenvoorinternet.nl/membership-het-lab/

Aartjan van Erkel

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

© Aartjan van Erkel - De Verwoording BV - Dorpsstraat 2 - 3981EB - Bunnik - Voorwaarden - Cookies & privacy - Klantenservice 030-6048418 - E-mail

Je browser blokkeert popups

Check de instellingen, anders kun je geen cadeautjes aanvragen

LEES GRATIS DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN

Nummer 1 - sneak preview

Blader gerust even door het boek. 

 

Dan zie je al snel of je het wat vindt.

 

De sneak preview bevat de twee eerste hoofdstukken: