Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

Ze martelde me totdat ik moest huilen

Aartjan van Erkel

in Neuromarketing

Aartjan van Erkel

Copywriter · Bestseller-auteur

Politiek incorrecte sales en marketing

Lezers zeggen:

"Wat een geweldige e-mail. Ik kreeg er kippevel van. Hij sprak me meer aan dan de speeches van de minister-president en de koning. Mijn dank."

Karel van Zanten

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails."

Sandra Hoekman

"Dank voor het dagelijkse geniet-momentje."

Marc Sijtstra

"Deze mail is echt GENIUS."

Digna Brand

"Ik heb geinspireerd door je tips mijn nieuwsbrief titels aangepast en echt meetbaar de openingspercentages verhoogd."

Jasmijn de Wit

"De tips zijn elke keer héél waardevol, en zooooo sappig & grappig verteld!"

Dries van Hooydonk

"Geniale mail!!! Heb hardop zitten lachen."

Ninke van der Leck

"Je bent de eerste verkoper van wie ik iedere mail open."

Jules Koekkoek

"Haha, dit is de leukste nieuwsbrief die ik ooit gekregen heb."

Hanneke de Wit

"Ik word blij van deze andere manier van marketing."

Peter Clausman

"Jouw mails zijn letterlijk de enige die ik helemaal lees."

Nadie Haarsma

"Liggen rollen van het lachen, hulde! 🙂"

Jacques Mentrop

"Bedankt voor alle tips. Die hebben veel inschrijvingen opgeleverd voor de schilderworkshops."

Bart van der Bom

"Ga alsjeblieft door met je dagelijkse mailtjes, they make my day!"

Freke Schoemaker

"Je bent een held hahahahaha briljant dit weer. Dank!"

Jasmijn

Met een kleefstof maakte ze een paar plakkers vast op mijn hoofd en aan mijn oorlellen. Daaraan zaten draden die allemaal naar een elektronisch kastje liepen met knoppen erop.

Ik vroeg wanneer ik de dwangbuis aan kreeg en de elektroshocks begonnen. De wetenschapper die de draden aan mij had bevestigd, zei met een Duits accent:

“Vee hef ze vays to make you talk”.

Nee, dat zei ze niet. Ze sprak ook geen Duits. Wel heeft ze me gemarteld, want ik mocht twee dagen geen koffie drinken.

Ze legde uit dat de sensoren op mijn hoofd mijn hersengolven gingen meten, zette me een koptelefoon op en vroeg me om een paar minuten mijn ogen dicht te doen.

Wat ik verder moest doen? Niks, ik hoefde de komende twee dagen überhaupt niks te doen. Mijn brein zou zichzelf wel trainen.

Toen ik mijn ogen weer open mocht doen, vertelde ze over de resultaten van de meting.

Ik was op een trainingslocatie met hotel waar ik twee dagen onderworpen werd aan Brain Routing: het aanbrengen van een nieuwe route in mijn hersenen.

Mijn hersengolven lieten een beeld zien, vertelde de neurowetenschapper die 2 dagen mijn coach zou zijn, waardoor ze wel snapte dat ik last had van weinig concentratie.

Ze legde uit dat ze de hersengolven die een beetje over the top actief waren, tot rust ging brengen. En het enige wat ik daarvoor hoefde te doen, was een film kijken.

Ik koos The Notebook uit, met een nog jonge Ryan Gosling en die ontzettend knappe Rachel McAdams. Ik kreeg er helaas geen bier en chips bij, alleen kruidenthee.

Terwijl ik de film keek, registreerde de software continu mijn hersengolven. Als bepaalde hersengolven over the top gingen, werd mijn beeldscherm voor een deel bedekt met een zwarte rand waardoor ik de film niet goed kon zien.

Wat je dan automatisch doet, is die zwarte rand proberen weg te krijgen van je scherm. Want je wilt Rachel McAdams blijven zien, he?

Maar hóe je die balk wegkrijgt, dat weet je niet. Want je weet niet hoe je hersengolven beïnvloedt. Dat lukt dus in het begin ook niet, waardoor het kijken van die film verrot lastig is.

Mijn brein ontdekte gaandeweg vanzelf wat het moest doen om de zwarte rand rondom het beeldscherm weg te krijgen. Maar wat dat precies was, dat weet ik niet want het vond allemaal plaats in het onderbewuste.

Ik vond het allemaal bloedinteressant en ik begreep er tegelijk geen reedt van. Dat hoefde ik eigenlijk ook niet te begrijpen, zei mijn coach Caroline. Want het werkte sowieso, of ik het nou snapte of niet. Ik was twee dagen in training, maar ik was aan het leren zonder dingen te hoeven lezen, zonder stof, zonder te studeren.

Er werd gesleuteld aan een vast patroon in mijn hersenen: snel afgeleid zijn. Mijn gebrek aan concentratie was de reden dat ik me had aangemeld. Ik wilde meer focus.

Maar ik was zelf niks anders aan het doen dan proberen een film te bekijken. Ondertussen bracht de Brain Routing-software mijn hersengolven tot rust.

De trainingen hebben een ‘knopje’ in mijn hoofd aangebracht waarmee ik alle onrust kan uitzetten. Dat is de nieuwe ‘breinroute’ die ik in de training heb gekregen.

Ik ben door dat nieuwe knopje in staat om mijn drukke hoofd stil te krijgen. Op het moment dat ik me dat realiseerde, werd ik emotioneel. Want ik zag hoe waardevol het is om mezelf in diepe rust te kunnen brengen.

Dat knopje is nu, een paar jaar later nog steeds bij me en ik kan in de meeste situaties mijn hoofd ‘uitzetten’. Alsof ik 30 jaar meditatietrainingen heb gedaan.

De reden dat ik je dit vertel is dat Marco, de eigenaar van dit trainingsbedrijf, een paar jaar geleden in een training van mij zat. En hij vertelde daar iets wat me zo fascineerde dat ik me ter plekke aanmeldde voor zijn training:

“Mijn bedrijf is gespecialiseerd in gedragsverandering net als alle trainers, coaches en therapeuten, alleen gebruiken wij om het gedrag van onze klanten te veranderen geen woorden maar technologie”.

Hij zei ook:

“Deelnemers bevelen ons bij anderen aan tot in de zevende graad”.

Dus: wie hun training heeft gedaan, verwijst anderen naar ze door en die ook weer anderen, en dat gebeurt tot zeven keer achter elkaar.

Dat is een extreme succesratio met doorverwijzingen. Het is ook de reden dat ik met Marco een affiliate-afspraak heb gemaakt. Ik promoot zelden diensten van anderen omdat het niet echt mijn ding is. In het geval van Marco maak ik een uitzondering. Want hij heeft mijn leven veranderd, zowel privé als in business. Daarom vertel ik je de komende dagen een paar keer over mijn ervaringen.

Hij heeft een pagina gemaakt voor mijn klanten, waar hij zelf in een filmpje uitlegt hoe zijn technologie tot 1.000 keer sneller je gedrag kan veranderen dan een coach, trainer of therapeut:

https://versnelling.bemoreyou.nl/brainrouting/

Als je last hebt van een of ander vast patroon – bijvoorbeeld concentratiegebrek, te veel in je hoofd zitten, nooit rust vinden of te veel pleasen – en je vraagt je af of deze technologie je daar inderdaad van af kan helpen, dan kun je een gratis adviesgesprek aanvragen met Marco persoonlijk.

Aartjan van Erkel

P.S.

Wees gewaarschuwd: hoewel ik alleen maar een film hoefde te kijken, was ik kapot na elke trainingsdag. En Marco vraagt een hoge investering voor zijn trainingen. Want de resultaten zijn life changing. Het bedrag is ook alweer hoger geworden dan toen ik bij ze kwam, en ik weet dat ze heel vol zitten. Het kan dus zijn dat je een paar maanden moet wachten voordat je kunt komen.

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

© Aartjan van Erkel - De Verwoording BV - Dorpsstraat 2 - 3981EB - Bunnik - Voorwaarden - Cookies & privacy - Klantenservice 030-6048418 - E-mail

Je browser blokkeert popups

Check de instellingen, anders kun je geen cadeautjes aanvragen

LEES GRATIS DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN

Nummer 1 - sneak preview

Blader gerust even door het boek. 

 

Dan zie je al snel of je het wat vindt.

 

De sneak preview bevat de twee eerste hoofdstukken: