Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte DAGELIJKSE tip voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

Waarom je geen yogi hoeft te worden door 10.000 uur meditatie als je tot rust wilt komen

Aartjan van Erkel

in Neuromarketing

Aartjan van Erkel

Copywriter · Bestseller-auteur

Politiek incorrecte sales en marketing

Lezers zeggen:

"Wat een geweldige e-mail. Ik kreeg er kippevel van. Hij sprak me meer aan dan de speeches van de minister-president en de koning. Mijn dank."

Karel van Zanten

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails."

Sandra Hoekman

"Dank voor het dagelijkse geniet-momentje."

Marc Sijtstra

"Deze mail is echt GENIUS."

Digna Brand

"Ik heb geinspireerd door je tips mijn nieuwsbrief titels aangepast en echt meetbaar de openingspercentages verhoogd."

Jasmijn de Wit

"De tips zijn elke keer héél waardevol, en zooooo sappig & grappig verteld!"

Dries van Hooydonk

"Geniale mail!!! Heb hardop zitten lachen."

Ninke van der Leck

"Je bent de eerste verkoper van wie ik iedere mail open."

Jules Koekkoek

"Haha, dit is de leukste nieuwsbrief die ik ooit gekregen heb."

Hanneke de Wit

"Ik word blij van deze andere manier van marketing."

Peter Clausman

"Jouw mails zijn letterlijk de enige die ik helemaal lees."

Nadie Haarsma

"Liggen rollen van het lachen, hulde! 🙂"

Jacques Mentrop

"Bedankt voor alle tips. Die hebben veel inschrijvingen opgeleverd voor de schilderworkshops."

Bart van der Bom

"Ga alsjeblieft door met je dagelijkse mailtjes, they make my day!"

Freke Schoemaker

"Je bent een held hahahahaha briljant dit weer. Dank!"

Jasmijn

Stel dat je aanklopt bij een coach en zegt:

“Ik stop nooit met werken. Zelfs in het weekend heb ik continu ideeën. Als ik ‘s zaterdags over de markt loop met mijn vrouw, dan ben ik problemen uit de business aan het oplossen in mijn hoofd. Mijn kinderen klagen dat mijn lichaam aanwezig is maar mijn hoofd niet.”

Die coach probeert je dan te helpen. Bijvoorbeeld door met je te mediteren. Of je te adviseren om leuke dingen te doen die je compleet in beslag nemen, zoals windsurfen of mountainbiken.

Maar structureel je drukke hoofd kwijtraken lukt meestal niet.

Want je hebt een onbewust patroon dat zich elke keer automatisch afspeelt. Het zit ingeprogrammeerd. Net als een app op je telefoon die elke keer op dezelfde manier opstart.

Als je een trainer of coach zelf moet vertellen wat er bij jou aan scheelt, dan kun je alleen maar werken met waar je je bewust van bent. Dan zeg je dingen als:

“Ik stop nooit met werken”.

Maar je brein blijft ondertussen ingesteld op je oude ingeprogrammeerde gedrag. Dat is onbewust en je kunt daar zelf dus niet bij. Daarom kost gedragsverandering veel energie met traditionele coaching en training.

Een manier om wel bij je ingeprogrammeerde gedrag te komen, is een hersenfilmpje maken: een EEG. Plakkers op je hoofd en je oorlelletjes registreren dan 6 verschillende soorten hersengolven.

Een neurowetenschapper die naar je hersengolven kijkt, kan zien waar je uit balans bent. Die ziet aan je grafiekjes hoe het komt dat jij altijd aan het werken bent in je kop.

Speciale neurowetenschappers kunnen je weer in balans brengen. Door je drukste hersengolven tot rust te brengen met behulp van software.

Gedragsverandering via technologie vond ik creepy en tegelijkertijd bloedfascinerend klinken toen ik er voor het eerst over hoorde.

Het is het specialisme van Marco, een klant van mij die van die speciale neurowetenschappers in dienst heeft die je hersengolven in balans brengen. Je hoeft niet jarenlang in coaching, je hoeft niet duzend keer de Down Facing Dog te doen op een muf yogamatje, je hoeft geen yogi te worden door 10.000 uur meditatie als je tot rust wilt komen.

Het gaat net zo makkelijk in een paar dagen in een kantoor in Driebergen met wat draadjes aan je schedel bevestigd terwijl je een Hollywoodfilm zit te kijken.

Een coach van Marco’s bedrijf heeft mij in een paar dagen geholpen aan een ‘knopje’ in mijn hoofd waarmee ik de radio kan uitzetten. Alle drukte en onrust stopt. Mijn hoofd gaat uit. Ik voel een rust alsof ik 7 dagen zwijgend aan mijn zitbotjes heb zitten denken in een vipassana stilteretraite.

Omdat ik het bloedfascinerend vond en het bij mij zo goed heeft gewerkt en helemaal niet creepy bleek te zijn, heb ik met Marco een eenmalige affiliatedeal afgesproken. Hij heeft een pagina gemaakt voor mijn klanten, waar hij zelf in een filmpje uitlegt hoe zijn technologie tot 1.000 keer sneller je gedrag kan veranderen dan een traditionele coach, trainer of therapeut:

https://versnelling.bemoreyou.nl/brainrouting/

Als je last hebt van een vast patroon – bijvoorbeeld concentratiegebrek, te veel in je hoofd zitten, nooit rust vinden of pleasen – en je vraagt je af of zijn technologie je daar inderdaad in een paar dagen van af kan helpen, dan kun je een gratis adviesgesprek aanvragen met Marco persoonlijk.

Aartjan van Erkel

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte DAGELIJKSE tip voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

© Aartjan van Erkel - De Verwoording BV - Dorpsstraat 2 - 3981EB - Bunnik - Voorwaarden - Cookies & privacy - Klantenservice 030-6048418 - E-mail

Je browser blokkeert popups

Check de instellingen, anders kun je geen cadeautjes aanvragen

LEES GRATIS DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN

Nummer 1 - sneak preview

Blader gerust even door het boek. 

 

Dan zie je al snel of je het wat vindt.

 

De sneak preview bevat de twee eerste hoofdstukken: