Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

Waarom ik jou niet als klant wil als je STAP-subsidie aanvraagt

Aartjan van Erkel

in Boekmarketing

Aartjan van Erkel

Copywriter · Bestseller-auteur

Politiek incorrecte sales en marketing

Lezers zeggen:

"Wat een geweldige e-mail. Ik kreeg er kippevel van. Hij sprak me meer aan dan de speeches van de minister-president en de koning. Mijn dank."

Karel van Zanten

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails."

Sandra Hoekman

"Dank voor het dagelijkse geniet-momentje."

Marc Sijtstra

"Deze mail is echt GENIUS."

Digna Brand

"Ik heb geinspireerd door je tips mijn nieuwsbrief titels aangepast en echt meetbaar de openingspercentages verhoogd."

Jasmijn de Wit

"De tips zijn elke keer héél waardevol, en zooooo sappig & grappig verteld!"

Dries van Hooydonk

"Geniale mail!!! Heb hardop zitten lachen."

Ninke van der Leck

"Je bent de eerste verkoper van wie ik iedere mail open."

Jules Koekkoek

"Haha, dit is de leukste nieuwsbrief die ik ooit gekregen heb."

Hanneke de Wit

"Ik word blij van deze andere manier van marketing."

Peter Clausman

"Jouw mails zijn letterlijk de enige die ik helemaal lees."

Nadie Haarsma

"Liggen rollen van het lachen, hulde! 🙂"

Jacques Mentrop

"Bedankt voor alle tips. Die hebben veel inschrijvingen opgeleverd voor de schilderworkshops."

Bart van der Bom

"Ga alsjeblieft door met je dagelijkse mailtjes, they make my day!"

Freke Schoemaker

"Je bent een held hahahahaha briljant dit weer. Dank!"

Jasmijn

Sommige trainers in Nederland zijn elke 2 maanden van de leg: als het STAP-budget weer wordt uitgedeeld door het UWV.

Ze proberen dan zo veel mogelijk klanten binnen te harken die een zakje met 1.000 euro subsidie hebben gekregen om een training te kopen.

Een paar trainers hebben daar tonnen mee verdiend. Ze zetten de prijs van hun training op 2.000 euro, geven tijdelijk €1.000 euro korting en de overheid betaalt de andere 1.000.

Voilá: hun marketing is daardoor simpel: bij mij krijg je een gratis training! Ik ken iemand die niks anders meer doet dan op die manier elke 2 maanden de subsidiepot zo hard mogelijk leegtrekken.

In mijn online trainingen laat ik géén deelnemers met STAP-subsidie toe. Ik wil ze niet in mijn groepen, ik wil ze niet spreken in vragensessies en ik laat ze niet in de buurt komen van mijn eigen deelnemers.

Dat heeft een simpele reden. Ik verkoop nooit trainingen aan de onderkant van de markt. Er zijn een paar soorten klanten die er bij mij niet in komen:

(1) Freeloaders: mensen die alles gratis willen en niet bereid zijn om te investeren.

(2) Shopaholics: deelnemers die de ene na de andere online training kopen, maar er nooit iets mee doen. Mensen die niet in actie komen, behalve om weer een andere training te kopen. Mensen die geen resultaten halen.

Trainers die hun deuren open zetten voor STAP-types, kiezen voor de onderkant van de markt. Een mistig gebied waar een vreemde geur hangt en waar je de laagste kwaliteit klanten krijgt.

Ik ben al jaren geleden gestopt om daar trainingen te verkopen. Er is niks mis met klanten aan de onderkant van de markt: ze houden waarschijnlijk net zo veel van hun hond als jij en ik en ze hebben lieve kinderen. Maar ik wil ze niet als deelnemers.

Mijn online trainingen zijn uitsluitend gemaakt voor de bovenkant van de markt. Voor deelnemers die in actie komen, die resultaten halen en die alleen het beste willen. Deelnemers die een hoog bedrag durven te investeren in zichzelf, en die vervolgens komen opdagen.

Daardoor komen mijn deelnemers terecht in een groep van hoge kwaliteit. Je komt mensen tegen die erin vliegen en succes hebben met de training.

Een van mijn succesvolste online trainingen is BusinessBoek Bestseller. De training waarin je mijn simpele methode krijgt waardoor je zakelijke boek extreem opvalt en verkoopt als een gek.

Deze zomer kwamen twee van mijn deelnemers achter elkaar met hun boek op nummer 1 in de Managementboek Top 100: Ninke van der Leck – auteur van ‘5 Star Business’ – en Maaike Thiecke – auteur van ‘Cultuurdingetje, hè?’.  Allebei geven ze de credits aan de training.

Ninke van der Leck: “Aartjan liet me zien: zo win je het bestseller-spel. Door de training dacht ik tijdens het schrijven al: die nummer 1 plek is van mij.”

Bij BusinessBoek Bestseller hebben we een traditie: iedere keer dat een deelnemer op nummer 1 komt, start ik een tijdelijke Nummer 1 Deal. Dus nu ook weer, en dit is de 11e keer dat ik zo’n Nummer 1 Deal ben gestart.

Je krijgt daardoor tot aanstaande maandag een korting van 50%. De resterende €1.500 euro investeer je zelf.

Je krijgt als mijn blijk van waardering voor je snelle beslissing 3 bonussen ter waarde van €2.000, plus de favoriete bonus van bijna alle deelnemers tot nu toe: je krijgt niet alleen maar video’s en audio’s, maar je krijgt deze online training ook als een hardcover boek opgestuurd. Daarin kun je alles wat ik vertel in de video’s rustig nalezen.

De tijdelijke pagina waar je gebruik kunt maken van de Nummer 1 Deal is https://www.schrijvenvoorinternet.nl/businessboek-bestseller-tijdelijke-nummer-1-deal

Wie weet spreek ik je binnenkort. Want je kunt mij persoonlijk vragen stellen over je boek tijdens de online vragensessies die je er tot maandag als bonus bij krijgt.

Aartjan van Erkel

P.S.

Omdat er nu meer dan 10 deelnemers een nummer 1 bestseller-auteur zijn geworden, heb ik besloten om de prijs van BusinessBoek Bestseller te verhogen. De normale prijs is nu nog €3.000, maar die stijgt aanstaande maandag naar €4.000. Tijdens de Nummer 1 Deal is je investering tijdelijk maar €1.500.

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

© Aartjan van Erkel - De Verwoording BV - Dorpsstraat 2 - 3981EB - Bunnik - Voorwaarden - Cookies & privacy - Klantenservice 030-6048418 - E-mail

Je browser blokkeert popups

Check de instellingen, anders kun je geen cadeautjes aanvragen

LEES GRATIS DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN

Nummer 1 - sneak preview

Blader gerust even door het boek. 

 

Dan zie je al snel of je het wat vindt.

 

De sneak preview bevat de twee eerste hoofdstukken: