Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte DAGELIJKSE tip voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

Black Friday – Knettershirtjes

Aartjan van Erkel

in E-mailmarketing en Verkoopgesprekken

Aartjan van Erkel

Copywriter · Bestseller-auteur

Politiek incorrecte sales en marketing

Lezers zeggen:

"Wat een geweldige e-mail. Ik kreeg er kippevel van. Hij sprak me meer aan dan de speeches van de minister-president en de koning. Mijn dank."

Karel van Zanten

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails."

Sandra Hoekman

"Dank voor het dagelijkse geniet-momentje."

Marc Sijtstra

"Deze mail is echt GENIUS."

Digna Brand

"Ik heb geinspireerd door je tips mijn nieuwsbrief titels aangepast en echt meetbaar de openingspercentages verhoogd."

Jasmijn de Wit

"De tips zijn elke keer héél waardevol, en zooooo sappig & grappig verteld!"

Dries van Hooydonk

"Geniale mail!!! Heb hardop zitten lachen."

Ninke van der Leck

"Je bent de eerste verkoper van wie ik iedere mail open."

Jules Koekkoek

"Haha, dit is de leukste nieuwsbrief die ik ooit gekregen heb."

Hanneke de Wit

"Ik word blij van deze andere manier van marketing."

Peter Clausman

"Jouw mails zijn letterlijk de enige die ik helemaal lees."

Nadie Haarsma

"Liggen rollen van het lachen, hulde! 🙂"

Jacques Mentrop

"Bedankt voor alle tips. Die hebben veel inschrijvingen opgeleverd voor de schilderworkshops."

Bart van der Bom

"Ga alsjeblieft door met je dagelijkse mailtjes, they make my day!"

Freke Schoemaker

"Je bent een held hahahahaha briljant dit weer. Dank!"

Jasmijn

Drie keer per jaar ga ik naar Amerika voor mijn mastermind. Door covid heeft het land 20 maanden op slot gezeten en waren onze bijeenkomsten uitgesteld, maar nu kan het weer en daarom ben ik sinds vorige week in Florida.

Een van de ondernemers in de groep is Mark, en hij is eigenaar van een bowlingcentrum annex restaurant in de staat Wisconsin.

Ik heb hem vorige week 3 dagen meegemaakt, en elke dag had hij een ander shirtje aan. Ze zagen er een beetje bijzonder uit. Het bleek dat het geen gewone shirts waren: het waren bowling-shirts.

Ik kende ze niet, maar het bleek dat echte bowlers van die lekker synthetische knettershirtjes dragen. Ze zien er een beetje uit als hawaii-overhemden. Hij had er bijvoorbeeld een met flamingo’s en wat geometrische personen erop. Hij vertelde dat hij thuis meer dan 100 van zulke shirtjes heeft.

Mark is niet alleen eigenaar van een bowlingcentrum, maar ook een getalenteerde marketeer.

Op het moment dat hij de marketing voor zijn bedrijf doet en daarbij zichtbaar is op foto’s of video’s, dan zijn bowlingshirtjes voor hem de perfecte kleding om te dragen.

Zijn marketing-personage kan zich door het dragen van iedere keer een ander bowling-hemd onderscheiden en het kan een soort running gag worden als klanten doorkrijgen dat hij er altijd een aan heeft, maar nooit dezelfde.

Het marketing-personage is het alter ego van een ondernemer, en een goed marketing-personage is goud waard. Het is een strategisch uitvergrote, aangedikte versie van wie jij in het echt bent. Een goed marketing-personage voegt wat drama toe aan je marketing en het kan ervoor zorgen dat je klanten veel langer geïnteresseerd in je blijven.

In mijn training Epic E-mail Copywriting ga ik in op je marketing-personage en alle andere aspecten van e-mailmarketing die je nodig hebt om fascinatie op te wekken bij je klanten.

Je krijgt in de training mijn complete methode voor het schrijven van politiek incorrecte marketing-mails waardoor klanten lezen, klikken en kopen.

Omdat het morgen Black Friday is, krijg je deze week een speciale deal op deze training. Je kunt hem namelijk aanschaffen voor half geld, en je krijgt er bonussen bij ter waarde van 1.500 euro.

Die korting kun je tot en met morgen 17.00 uur ophalen op deze pagina: https://www.schrijvenvoorinternet.nl/epic-e-mail-copywriting/

Enjoy.

Aartjan van Erkel

PS

Ook op nog 1 andere online training krijg je een Black Friday-deal met 50% korting plus bonussen ter waarde van 2.000 euro, namelijk op Vet Veel Verdienen via Verkoopgesprekken: https://www.schrijvenvoorinternet.nl/vet-veel-verdienen-via-verkoopgesprekken/

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte DAGELIJKSE tip voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

© Aartjan van Erkel - De Verwoording BV - Dorpsstraat 2 - 3981EB - Bunnik - Voorwaarden - Cookies & privacy - Klantenservice 030-6048418 - E-mail

Je browser blokkeert popups

Check de instellingen, anders kun je geen cadeautjes aanvragen

LEES GRATIS DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN

Nummer 1 - sneak preview

Blader gerust even door het boek. 

 

Dan zie je al snel of je het wat vindt.

 

De sneak preview bevat de twee eerste hoofdstukken: