Je bent nu geabonneerd

Super, tenks voor je aanmelding op mijn dagelijkse gratis tip!

Vanaf nu krijg je elke dag in je e-mail een onorthodoxe, politiek incorrecte tip, inzicht, anekdote of eye-opener. Die kan gaan over marketing, copywriting, websites, het schrijven van een boek of het verkopen van je kennis.

Je krijgt mijn beste, meest recente stuf.

Stel dat je een van de tips gemist hebt, dan kun je ze altijd teruglezen op deze website. Heb je mij nog maar net ontdekt, dan is het lezen van tips op de site sowieso een goed begin.

Omdat ik elke dag honderden mails krijg, kan ik helaas niet alle mails persoonlijk beantwoorden. Daarom kies ik de beste e-mails uit, en die beantwoord ik in een van de dagelijkse mails naar alle abonnees.

Dus als je een vraag hebt die voor iedereen interessant is, mail die dan naar info@schrijvenvoorinternet.nl.

Wil je door mij getraind of persoonlijk gecoacht worden? Dan raad ik je dringend aan om te gaan naar de pagina van mijn maandelijkse membership Het Lab.

Dit wordt leuk, welkom aan boord!

Hooi