Marketing Masterpieces

Exclusief 6 maanden-programma voor ondernemers met minimaal €100.000 omzet per jaar

We ontmoeten elkaar 2 keer in dit hotel in de bossen van Zeist.

Je marketing voor het hele jaar in één keer klaar

Beste ondernemer,

Doe je nog vrij weinig aan marketing? En heb je het gevoel dat je nog onzichtbaar bent voor een groot deel van je markt? 

Heb je het idee dat je product véél beter is dan je marketing?

Ga dan naar het volgende level.

Hou je klanten niet langer in het duister. Zorg dat iedereen je kent.

Word de bekendste naam in jouw markt.

Het bedrijf waar iedereen als eerste aan denkt.

Wat daarvoor nodig is? Dat je overal bent. Met de beste content van iedereen.

Waar je klanten ook kijken op internet, ze komen elke keer jou tegen.

Krijg veel meer volgers en bezoekers

Overal aanwezig zijn is superovertuigend, want dit lukt maar een paar procent van de bedrijven. De grote spelers. Die meestal mega-marketingbudgetten hebben. 

Maar zo'n groot budget is nergens voor nodig. Overal aanwezig zijn kan ook met een budget van peanuts.

En een tijdsinvestering van 2 uur per week voor jou als ondernemer.

In die 2 uur veroorzaak je een explosie van content. In één klap genoeg berichten om al je social media kanalen de hele week te vullen, inclusief je nieuwsbrief en blog.

Zonder dat je ooit ook maar 1 minuut op Facebook hoeft te zitten. Zonder dat je artikelen hoeft te schrijven, zonder te twitteren, te reageren, iedereen te hoeven liken of hartjes te hoeven plaatsen...

Als je dol bent op social media kun je dat best blijven doen, maar het is niet nodig om je marketing onweerstaanbaar te maken.

Haal een stroom van leads binnen

Overal aanwezig zijn met supergoede content is leuk, maar je wilt natuurlijk dat het geld oplevert.

Daarom gaan we ervoor zorgen dat je een stroom van leads binnenhaalt:

 • Offerte-aanvragen
 • Aanmeldingen op je mailinglijst
 • Aanmeldingen voor je events, webinars of trainingen
 • Downloads van e-books, white papers, catalogi en brochures 
 • Aanvragen van proefaccounts
 • Enzovoort

Verkoop meer met een onweerstaanbaar aanbod

De meeste ondernemers doen een goed aanbod aan hun klanten. Maar jij gaat een onweerstaanbaar aanbod doen. Iets dat zó aantrekkelijk is, dat klanten er niet meer over hoeven na te denken. Hun onderbewuste is hier zo door verleid dat ze direct ja tegen je zeggen.

Waarom deze groep Invitation Only is

De afgelopen 4 jaar heb ik alleen maar online trainingen gegeven. Aan 12.234 deelnemers in gratis webinars, en 994 ondernemers die mijn online programma Online Verkoopsucces XL hebben gekocht. 

Dat loopt supergoed, maar online is maar online. En weet je wat ik heb gemist? Ik heb het gemist om face to face met een groepje ondernemers te werken.

Daarom heb ik besloten om een groepje enthousiastelingen bij elkaar te brengen. Mensen die een klik met elkaar hebben. Die elkaar gek maken ;-) Die genieten van het ondernemen. Die dóór willen.

Dat type :-) Daar heb ik wat mee.

Dat is de reden dat ik je vraag om 2 keer bij elkaar te komen. Ik maak het je niet makkelijk, je moet 2 keer naar een landgoed komen, je moet er tijd voor vrijmaken, er is een flinke investering voor nodig.

En Marketing Masterpieces is niet voor iedereen. Je kunt niet klikken op een knop Aanmelden en een bedrag overmaken:

 • Aanmelden is alléén mogelijk voor ondernemers met minimaal 100.000 euro jaaromzet
 • Die hoewel ze lekker draaien nog maar weinig aan marketing doen, of daar ontevreden over zijn 
 • Waardoor ze enorm hard gaan als ze hun marketing in één keer goed aanpakken
 • Die ondernemers noem ik Sleeping Giants en Marketing Masterpieces is speciaal voor hen gemaakt
 • Van tevoren maken we eerst een belafspraak zodat we je marketing bespreken en je advies kunnen geven
 • Er is plaats voor maximaal 10 ondernemers in de groep, zodat ik genoeg tijd voor je heb. Hier kan nog maximaal 1 compagnon of zakelijke partner per ondernemer bij komen.
 • Als je samen met je compagnon of zakelijke partner deelneemt, kan die 2e persoon gebruik maken van het partnertarief: 50% korting.

Je hebt dus eerst een gesprek, met Robert of Joost uit mijn team. Hij gaat dan samen met jou kijken of je inderdaad een Sleeping Giant bent, en of je een match bent met de andere deelnemers uit het programma. Alleen dan nodigen we je uit om mee te doen. Of je meedoet is natuurlijk aan jou.

Vraag hier een belafspraak aan.

Wil je op een heerlijke plek in alle rust aan je bedrijf werken, in plaats van in je bedrijf? Een enorme sprong maken met je marketing en sales? Vraag dan een belafspraak aan. Dan bespreken we hoe het nu gaat met je marketing, en kijken we of jij op dit moment een match bent met dit programma.

Data

Marketing Masterpieces start met een 2-daagse bijeenkomst op 8 en 9 april 2019. Dan ontvang ik jou en een klein groepje andere high-level ondernemers in een hotel in de bossen van Zeist (in de buurt van Utrecht).

Wat je ontdekt in Marketing Masterpieces:

 • Voor eens en voor altijd weten wat jouw bedrijf uniek maakt - nooit meer twijfelen!
 • Hoe je direct het e-mailadres krijgt van je websitebezoekers
 • Hoe je met nieuwsbrieven je klanten onbedwingbaar nieuwsgierig maakt - ze móeten ze wel openen!
 • Hoe je doorkliks en sales krijgt vanuit je nieuwsbrieven, Facebook-updates of video's
 • Hoe je een onweerstaanbaar aanbod doet waar klanten direct ja tegen zeggen
 • Hoe je veel meer verkoop uit leads haalt die binnenkomen door je onvergetelijke marketing

Heb je zin om in één keer klaar te zijn met je marketing voor het hele jaar? Om een paar keer samen te komen met mij en een exclusief groepje ondernemers op jouw eigen niveau? Dan gaan we graag met je in gesprek. Beantwoord hier eerst een paar vragen over je marketing alsjeblieft

Na afloop heb je deze Marketing Masterpieces

Na dit programma heb je alle marketing-content kant en klaar die nog jarenlang klanten voor je bedrijf binnenbrengt op de automatische piloot. Dat zijn jouw Marketing Masterpieces. 

 • Explosie van content: 1 jaar aan recyclebare marketing content klaar, zodat je de bekendste ondernemer in jouw markt wordt
 • Je domineert de social media kanalen doordat klanten jou voortdurend voorbij zien komen op Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en YouTube - zonder dat je daar zelf ooit op hoeft te zitten en zonder dat je hoeft te reageren op reacties die mensen plaatsen
 • Must-have weggevers om via je website geautomatiseerd leads en aanvragen binnen te halen
 • Daarmee hark je verschillende doelgroepen en verschillende soorten klanten allemaal automatisch binnen
 • Een simpele manier om jaren achter elkaar klanten binnen te brengen met een paar e-mails

Heb je zin om in één keer klaar te zijn met je marketing voor het komende jaar? Dan gaan we graag met je in gesprek. Beantwoord een paar vragen over je marketing alsjeblieft, klik hier

Wat krijg je als je meedoet?

 • Online trainingsprogramma Onweerstaanbare Online Marketing
 • 1x Creatie 2-daagse met Aartjan en de groep op een landgoed in de buurt van Utrecht, inclusief borrel en 2 lunches
 • 1x Video 2-daagse met Aartjan en de groep op een landgoed in de buurt van Utrecht, inclusief cameraman + professionele video-apparatuur, inclusief borrel en 2 lunches
 • 3x Creatiedag online met Aartjan en de groep: samen in 1 dag in korte tijd zo veel mogelijk marketing-uitingen maken terwijl de klok tikt. Superproductief!
 • Besloten community van deelnemers, zodat er altijd iemand beschikbaar is om je feedback te geven
 • Buddy-systeem met accountability calls, zodat je een partner in crime hebt in dit programma en een stok achter de deur.

Heb je zin om in één keer klaar te zijn met je marketing? Dan gaan we graag met je in gesprek. Beantwoord een paar vragen over je marketing alsjeblieft, klik hier

 Reacties van andere klanten:

 Ine Kruysen

 Webwinkel-eigenaar, Haaren (NB)

quote-left

"Ruim € 57.000 extra omzet"


"De investering was een hele berg, en ik vroeg me van tevoren af of ik dat wel ging terugverdienen. Als mijn conversie zou stijgen, dan zou ik het er snel uit hebben. Maar je moet wel dat geloof erin hebben.


Ik had al van alles geprobeerd en ik wilde weer op het juiste spoor gezet worden. Nieuwe input, dingen die wetenschappelijk bewezen zijn. Ik wilde me graag laten helpen, zodat ik niet alles zelf hoefde te doen.


Na de Persoonlijke VIP-dag met Aartjan hebben we de webshop veranderd en zijn we begonnen met het sturen van nieuwsbrieven.


Een van de eerste mailings leverde direct een omzet van 1.700 euro op. Het aantal bezoekers is stijgend, en de conversie is 29,5% hoger geworden. Dat levert 4.800 euro extra omzet per maand op, dus op jaarbasis ruim 57.000 euro."

 Laurence Verwee

 Boekencoach bij The Power of Books, 

Gent

quote-left

"Door één mail te sturen mijn investering direct 3x terugverdiend"


"Aartjan gaf me de letterlijke tekst van één simpel mailtje om naar een aantal bestaande klanten te sturen. 


Door die ene mail kreeg ik zo veel aanvragen dat ik mijn investering direct 3x had terugverdiend."


 Bodo Agterhof

 Trainer en loopbaan-coach, Heerenveen

quote-left

"Dit jaar €100.000 meer omzet"


"Voor mij heeft Aartjan ervoor gezorgd dat ik nu binnenkom in het hart van de lezer. Door ze liefdevol te confronteren. Ik raad het iedereen aan. Want wat heb je aan je dienstverlening als niemand het koopt? Er zijn 1 miljoen zelfstandigen, als 20% daarvan goed draait is het al veel.


Na deelname worden mijn nieuwsbrieven veel meer gelezen. Vroeger werden ze 10 tot 20 keer gelezen, maar de afgelopen nieuwsbrieven 1000/2000 keer. Ik heb triggerend leren schrijven. Daardoor is mijn omzet gestegen van € 100.000 naar € 200.000.


Ik heb nu elke maand een introductieweekend vol, met 25 mensen. Vandaar dat ik deze zomer 2 weken op Bonaire heb gezeten."

Waarom hebben 994 ondernemers al met Aartjan gewerkt?

Aartjan van Erkel

Meer dan 10 jaar lang huurden de best verkopende websites van Nederland me in, en hielp ik ze met succes om meer te verkopen:

 • Bij Booking.com deed ik 2 jaar lang honderden AB-testen en multivariatie-testen om meer hotelreserveringen binnen te halen.
 • Bij ABN AMRO, SNS Bank en de Postcode Loterij testte ik verkooptechnieken samen met marketeers, webanalisten en copywriters, en ontdekte ik welke woorden en afbeeldingen de website overtuigend maken.
 • Bij Ditzo en Triodos Bank deed ik als verkoopexpert met succes alle copywriting voor hun nieuwe website: homepages, verkooppagina's, bestelformulieren, over ons-pagina's, aanmeldformulieren en verkoopmails. De Ditzo Autoverzekering werd binnen 1 jaar de best verkopende autoverzekering van Nederland in een superconcurrerende markt met nog 52 andere aanbieders.

Sinds ik het trainingsprogramma Online Verkoopsucces XL aanbied, hebben 994 ondernemers uit Nederland en België meegedaan, in alle mogelijke markten. 

In het trainingsprogramma BusinessBoek Bestseller leren meer dan 100 ondernemers hoe ze van hun zakelijke boek een bestseller maken. Hierin laat ik ze precies zien hoe ik dit als meervoudig bestseller-auteur heb gedaan.

Een aantal van mijn resultaten doordat ik de marketing-technieken uit Marketing Masterpieces toepas:

 • Mijn eerste boek Verleiden op internet stond op nummer 2 in de Managementboek bestseller top 100 en is meer dan 12.000x verkocht
 • Mijn tweede boek MAAK ZE GEK! werd in 2016 het bestverkochte managementboek van het jaar
 • Meer dan 25.000 ondernemers hebben zich geabonneerd op mijn mailinglijst
 • Op Facebook heb ik een wekelijks berichtbereik op Facebook van meer dan 500.000
 • 994 ondernemers hebben deelgenomen aan mijn trainingsprogramma Online Verkoopsucces XL, vanuit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Thailand en Nieuw-Zeeland
 • Een aantal landelijke media hebben me geïnterviewd en besproken, waaronder Algemeen Dagblad, NPO Radio 1, SBS 6, Emerce, Sprout, De Zaak, Het Parool en BNR Nieuwsradio

Je investering

De investering om deel te nemen aan Marketing Masterpieces wordt uiteindelijk 10.000 euro exclusief 21% btw. Maar omdat ik de groepen die nu gaan starten voor de eerste keer doe, nodig ik je uit om een case study te worden van dit programma. Dat betekent dat ik je achteraf ga vragen hoe Marketing Masterpieces bevalt, en wat je resultaten zijn. In ruil daarvoor krijg je een forse korting van 40%, én een paar bonussen waardoor je nóg meer tijd bespaart.

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je een belafspraak aanvraagt?

Blijf er dan niet mee zitten. Mail ons even op info@schrijvenvoorinternet.nl, of bel Mira via 06 – 48 44 33 01. Je kunt haar ook een Whatsappje sturen.

Bonussen

 • HOTLINE met mij persoonlijk: 3 calls van 30 minuten zodat je video’s en teksten next level worden.
 • Implementatie Helpdesk: mijn eigen team is 6 maanden voor jou beschikbaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen om je marketing-uitingen de wereld in te krijgen. 

P.S.
Ben je tevreden met de inkomsten uit je marketing, of heb je het gevoel dat er veel meer in zit? Als je nieuwsbrieven, social media of advertenties te weinig opleveren, dan is meedoen aan Marketing Masterpieces de eenmalige investering waarmee je dat oplost.