Marketing Masterpieces

Invitation Only – 6 maanden-programma voor SLEEPING GIANTS: ondernemers met minimaal €100.000 omzet per jaar die nog weinig marketing doen

Tijdelijk is het helaas niet mogelijk om je aan te melden vanwege corona.
In de loop van 2021 start ik dit programma weer op, inclusief de groepsbijeenkomsten. 

 

Marketing Masterpieces

We ontmoeten elkaar 2 keer in dit hotel in de bossen van Zeist.

Je marketing voor het hele jaar in één keer klaar

 

Beste sleeping giant,

Doe je nog vrij weinig aan marketing? En heb je het gevoel dat je nog onzichtbaar bent voor een groot deel van je markt?

Heb je het idee dat je product véél beter is dan je marketing?

Ga dan naar het volgende level.

Hou je klanten niet langer in het duister. Zorg dat iedereen je kent.

Word de bekendste naam in jouw markt.

​Het bedrijf waar iedereen als eerste aan denkt.

Wat daarvoor nodig is? Dat je overal bent. Met de beste content van iedereen.

Waar je klanten ook kijken op internet, ze komen elke keer jou tegen.

Krijg veel meer volgers en bezoekers

Overal aanwezig zijn is superovertuigend, want dit lukt maar een paar procent van de bedrijven. De grote spelers. Die meestal mega-marketingbudgetten hebben.

Maar zo’n groot budget is nergens voor nodig. Overal aanwezig zijn kan ook met een budget van peanuts.

En een tijdsinvestering van 2 uur per week voor jou als ondernemer.

In die 2 uur veroorzaak je een explosie van content. In één klap genoeg berichten om al je social media kanalen de hele week te vullen, inclusief je nieuwsbrief en blog.

Zonder dat je ooit ook maar 1 minuut op Facebook hoeft te zitten. Zonder dat je artikelen hoeft te schrijven, zonder te twitteren, te reageren, iedereen te hoeven liken of hartjes te hoeven plaatsen…

Als je dol bent op social media kun je dat best blijven doen, maar het is niet nodig om je marketing onweerstaanbaar te maken.

Haal een stroom van leads binnen

Overal aanwezig zijn met supergoede content is leuk, maar je wilt natuurlijk dat het geld oplevert.

Daarom gaan we ervoor zorgen dat je een stroom van leads binnenhaalt:

 • Offerte-aanvragen
 • Aanmeldingen op je mailinglijst
 • Aanmeldingen voor je events, webinars of trainingen
 • Downloads van e-books, white papers, catalogi en brochures
 • Aanvragen van proefaccounts
 • Enzovoort

Verkoop meer met een onweerstaanbaar aanbod

De meeste ondernemers doen een goed aanbod aan hun klanten. Maar jij gaat een onweerstaanbaar aanbod doen. Iets dat zó aantrekkelijk is, dat klanten er niet meer over hoeven na te denken. Hun onderbewuste is hier zo door verleid dat ze direct ja tegen je zeggen.

 

Waarom deze groep Invitation Only is

 

Tot voor kort gaf ik alleen maar online trainingen. Aan 12.234 deelnemers in gratis webinars, en 994 ondernemers die mijn membership of mijn online programma’s hebben gekocht.

Dat loopt supergoed, maar online is maar online. En weet je wat ik heb gemist? Ik heb het gemist om face to face met een groepje ondernemers te werken.

Daarom heb ik besloten om af en toe een groepje enthousiastelingen bij elkaar te brengen. Mensen die een klik met elkaar hebben. Die elkaar gek maken 😉 Die genieten van het ondernemen. Die dóór willen.

Dat type 🙂 Daar heb ik wat mee.

Dat is de reden dat ik je uitnodig om 2 keer bij elkaar te komen. Ik maak het je niet makkelijk, je moet 2 keer naar een landgoed komen, je moet er tijd voor vrijmaken, en er is een flinke investering voor nodig.

En Marketing Masterpieces is niet voor iedereen. Je kunt niet klikken op een knop Aanmelden en een bedrag overmaken:

 

 • Aanmelden is alléén mogelijk voor ondernemers met minimaal 100.000 euro jaaromzet
 • Die hoewel ze lekker draaien nog maar weinig aan marketing doen, of daar ontevreden over zijn
 • Waardoor ze enorm hard kunnen gaan als ze hun marketing in één keer goed aanpakken
 • Die ondernemers noem ik Sleeping Giants en Marketing Masterpieces is speciaal voor hen gemaakt
 • Van tevoren maken we eerst een belafspraak zodat we je marketing bespreken en je advies kunnen geven
 • Er is plaats voor maximaal 10 ondernemers in de groep, zodat ik genoeg tijd voor je heb. Hier kan nog maximaal 1 compagnon of zakelijke partner per ondernemer bij komen.
 • Als je samen met je compagnon of zakelijke partner deelneemt, kan die 2e persoon gebruik maken van het partnertarief: 50% korting.

Je hebt dus eerst een gesprek, met mij of met iemand uit mijn team. We gaan dan samen met jou kijken of je inderdaad een Sleeping Giant bent, en of je een match bent met de andere deelnemers uit het programma. Alleen dan nodigen we je uit om mee te doen. Of je meedoet is natuurlijk aan jou.

Wil je op een heerlijke plek in alle rust aan je bedrijf werken, in plaats van in je bedrijf? Een enorme sprong maken met je marketing en sales? Wil je een belafspraak aanvragen? Mail ons: info@schrijvenvoorinternet.nl. Dan bespreken we hoe het nu gaat met je marketing, en kijken we of jij op dit moment een match bent met dit programma.

De start

Marketing Masterpieces gaat van start met een 2-daagse bijeenkomst. Dan ontvang ik jou en een klein groepje andere high-level ondernemers in een hotel in de bossen van Zeist (bij Utrecht).

Wat je ontdekt in Marketing Masterpieces:

 • Voor eens en voor altijd weten wat jouw bedrijf uniek maakt – nooit meer twijfelen!
 • Hoe je direct het e-mailadres krijgt van je websitebezoekers
 • Hoe je met nieuwsbrieven je klanten onbedwingbaar nieuwsgierig maakt – ze móeten ze wel openen!
 • Hoe je doorkliks en sales krijgt vanuit je nieuwsbrieven, Facebook-updates of video’s
 • Hoe je een onweerstaanbaar aanbod doet waar klanten direct ja tegen zeggen
 • Hoe je veel meer verkoop uit leads haalt die binnenkomen door je onvergetelijke marketing

Heb je zin om in één keer klaar te zijn met je marketing voor het hele jaar? Om een paar keer samen te komen met mij en een exclusief groepje ondernemers op jouw eigen niveau? Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur ons een berichtje via info@schrijvenvoorinternet.nl, of bel ons op (030) 604 84 18.

Na afloop heb je deze Marketing Masterpieces

Na dit programma heb je alle marketing-content kant en klaar die nog jarenlang klanten voor je bedrijf binnenbrengt op de automatische piloot. Dat zijn jouw Marketing Masterpieces.

 • Explosie van content: 1 jaar aan recyclebare marketing content klaar, zodat je de bekendste ondernemer in jouw markt wordt
 • Je domineert de social media kanalen doordat klanten jou voortdurend voorbij zien komen op Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en YouTube – zonder dat je daar zelf ooit op hoeft te zitten en zonder dat je hoeft te reageren op reacties die mensen plaatsen
 • Must-have weggevers om via je website geautomatiseerd leads en aanvragen binnen te halen
 • Daarmee hark je verschillende doelgroepen en verschillende soorten klanten allemaal automatisch binnen
 • Een simpele manier om jaren achter elkaar klanten binnen te brengen met een paar e-mails

Heb je zin om in één keer klaar te zijn met je marketing voor de komende tijd? Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur ons een berichtje via info@schrijvenvoorinternet.nl, of bel ons op (030) 604 84 18.

Wat krijg je als je meedoet?

 • Online trainingsprogramma Onweerstaanbare Online Marketing
 • 1x Creatie2-daagse met Aartjan en de groep op een landgoed in de buurt van Utrecht, inclusief borrel en 2 lunches
 • 1x Video2-daagse met Aartjan en de groep op een landgoed in de buurt van Utrecht, inclusief cameraman + professionele video-apparatuur, inclusief borrel en 2 lunches
 • 3x Creatiedag online met Aartjan en de groep: samen in 1 dag in korte tijd zo veel mogelijk marketing-uitingen maken terwijl de klok tikt. De hele dag persoonlijke begeleiding en tips van Aartjan . Superproductief!
 • Besloten community van deelnemers, dus er is altijd iemand beschikbaar om je feedback te geven
 • Buddy-systeem met accountability calls, zodat je een partner in crime hebt in dit programma – en een stok achter de deur.

Heb je zin om in één keer klaar te zijn met je marketing? Mail ons even: info@schrijvenvoorinternet.nl.

Merik te Grotenhuis

Eigenaar marktonderzoek-bureau CG Research

“Zeker voor 100.000 euro aan extra opdrachten binnengehaald

Onze marketing was heel beperkt. We stuurden eens per kwartaal een nieuwsbriefachtig ding. Alleen maar gericht op bestaande klanten. Die vonden het altijd zo leuk wat onze medewerkers deden. Als ze een kind hadden gekregen, bijvoorbeeld. Maar het was totaal niet transactiegericht.

Ik heb me aangemeld omdat ik op zoek was naar een marketing-machientje dat ging draaien, dat met een vaste regelmaat klanten oplevert.

Doordat ik Marketing Masterpieces ben gaan doen, mailen we nu wekelijks. En als we een webinar hebben soms wat vaker. Die webinars zijn een lead generator, die zijn heerlijk om te delen om nieuwe klanten aan te trekken.

De mailingen leveren direct inschrijvingen voor webinars. En de webinars zorgen voor aanvragen van marktonderzoeken. Als we na zo’n webinar terugkomen op onze werkplek, ligt er soms al meteen een aanvraag in onze mailbox. Voor een onderzoek dat 4.000 euro kost en dat we meerdere keren per jaar gaan doen voor die klant.

We mailen nu informeler. Eigenzinniger, om ons eigen unieke profiel neer te zetten op de markt. Mijn team was eerst huiverig om vaker te gaan mailen. Maar Aartjan zei: Gedraag je als een gezellig buurman die regelmatig langskomt. Wees niet iemand die zelden langskomt en dan altijd wat wil lenen.

We hebben echt fans op onze mails nu. Ik voel me daardoor gevleid. Klanten vinden de copywriting leuk. Je merkt dat ze er bijna op zitten te wachten, tot onze mailing komt.

Door Marketing Masterpieces hebben we ook een boekje laten maken. Eigenlijk een reclamefolder, maar hij is zo leuk geschreven dat hij totaal niet zo wordt opgepakt. Mensen zijn daardoor opeens een halfuur met je merk bezig.

Op LinkedIn hebben we aandacht aan dat boekje gegeven en daar reageerde bijvoorbeeld de marketing manager van een groot food-bedrijf op die wij heel graag closer hebben.

We doen het nu ook internationaal. Want we gaven aan dat netwerk bijna geen aandacht. Ook daar hebben we nu steeds vaker andere gesprekken.

De meeste waarde heb ik mischien wel gehaald uit de online video-modules in Marketing Masterpieces. Die vond ik enthousiasmerend.

Ook de tweedaagse bijeenkomst waarin ik mailingen heb geschreven was waardevol. Ik heb niet het idee dat Aartjan me daar opeens heeft leren schrijven, maar ik durf het nu wel op een andere manier te doen.

We hebben zeker voor 100.000 euro aan extra opdrachten binnengehaald doordat ik Marketing Masterpieces heb gedaan.

Stel dat we ons bedrijf verkopen, dan zou ik dat copywriting-stuk wel gaan missen. Het is helemaal mijn ding geworden.

Scarlett Arts

Cellist, cellodocent en aanbieder van oude en nieuwe cello’s

“Het heeft me al 150.000 euro omzet opgeleverd

“Het ging goed met mijn bedrijf. Maar ik was toe aan iets nieuws leren. Ik deed zo ontzettend weinig marketing. Alleen een maandelijkse nieuwsbrief.

Ik wilde andere geluiden horen. Ik vond het heel veel geld voor Marketing Masterpieces, maar tegelijkertijd dacht ik: ik gun mezelf dit, het is quality-time. En ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan.

Ook omdat ik daar een mastermind-groepje met de andere deelnemers aan heb overgehouden, want met mijn collega’s kan ik het nergens over hebben. Je kunt het nooit over cijfers hebben en over sales. En in mijn mastermindgroepje sparren we juist met elkaar over dat soort dingen.

Zij hebben me bijvoorbeeld aangespoord om AdWords te doen. Want het is gewoon lachwekkend: in mijn branche krijg je een budget van 50 euro per maand niet eens op.

De verhuur schoot omhoog. Dat heeft me al 150.000 euro aan omzet opgeleverd verspreid over de komende jaren, want gemiddeld huurt iemand een cello voor 5 jaar. Echt fantastisch. En meestal eindigt dat in verkoop. Dat reken ik dan nog niet eens mee. Een cello kost tussen de 2.500 en 13.000 euro.

In Marketing Masterpieces ben je met gelijkgezinde mensen, met allemaal hetzelfde doel. De een zet een miljoen om en de andere 2 ton, maar dat is heel leuk.

Ik wilde vroeger absoluut niet met mijn hoofd op een video. Ik vond mezelf stom en ik wilde er niet naar kijken. Maar ik dacht: bij Marketing Masterpieces trekken ze me wel over de streep. Ik wilde video’s leren maken. En hoe ik die kon verspreiden. Na één ochtend bij Aartjan stond ik inderdaad rustig voor de camera. De anderen vonden mijn video’s juist leuk.

Daardoor heb ik nu een YouTube-kanaal met meer dan 60 nieuwe video’s. Ik merk door alle reacties dat mensen het toch leuk vinden om naar me te kijken. Die vinden het informatief en het is entertainment. Ze hebben bijvoorbeeld een probleem met positie wisselen op de cello en ik heb daar dan een video over. Mensen schrijven hele e-mails om me te bedanken voor die tips. Dat is toch leuk?

Door de ‘explosie van content’ van Aartjan sta ik nu bovenaan in Google met 3 video’s als je zoekt op ‘celloles’. Mensen komen dan toch even langs. En als ze eenmaal over de drempel zijn bij mij in Amsterdam of in Havelte, dan komen ze altijd terug. Voor een instrumentverhuur, of lessen, of verkoop, of workshops-deelname.

Hij gaf me de tip om een ‘banaan’ op mijn website te zetten. Daardoor krijg ik nu bijna iedere week een boeking. Dat heeft al zeker 140 klanten opgeleverd.

De filmpjes maken en mijn podcast ‘Cello spelen met Scarlett’ geven me zo veel plezier nu. Bijvoorbeeld als ik een lieve reactie krijg van: “Het is zaterdagochtend. Ik lig in bed met mijn oortjes op mijn hoofd en ik ga je podcast nu luisteren.” Dat vind ik leuk. Daar word ik blij van.

Ik ben heel blij dat ik Aartjan ben tegengekomen. Het heeft me naar een volgend niveau gebracht.

Bob Zeegers

Oprichter HR Navigator, de grootste HR vergelijkingssite

“Op sommige mails meer reactie dan in de afgelopen 5 jaar bij elkaar”

“We kregen steeds meer mensen in dienst die dingen van me overnamen. Op een gegeven moment hadden we 10.000 klanten. Een bijna magisch getal, waar ik alleen maar van kon dromen toen ik begon met mijn bedrijf.

Maar ik dacht ook: ‘Hoe kan ik al die klanten echt aan me binden?’ Want na 10 jaar voelde het steeds meer als een kunstje. Een succesvol kunstje, maar als ondernemer met een marketingachtergrond verveelde ik me soms te pletter.

Ik wilde zelf weer meer met marketing gaan doen. Daarom gaf ik mezelf een missie. Hoe kan ik nu 10.000 HR-professionals elke dag blij maken?

Want van de 100 mensen die op de website komen, werden er 3 klant. Daarmee zijn wij 6 jaar meer dan 50% per jaar gegroeid. Maar ik vond het ontzettend zonde dat 97% geen klant werd. Die mensen wilde ik ook aangehaakt houden om alsnog bij ons te kopen. Want die kenden we helemaal niet.

Ik dacht: ‘Als Aartjan me gaat uitleggen hoe ik een nieuwsbrief moet versturen ofzo, daar heb ik niet zoveel zin in. Dat weet ik zelf wel.’ Maar hij zei: ‘Ik doe totaal iets anders, dat heb ik geleerd en het werkt.’ Dat triggerde mij wel.

In onze branche zitten veel zelfbenoemde HR-goeroes en concurrenten te toeteren op Twitter. Daar hadden we helemaal geen zin in. Ook niet dat ‘kijk mij de slimste zijn’ op LinkedIn. Allemaal mensen die overal op reageren en het laatste woord willen hebben. Dat kost alleen maar tijd en het levert niks op. Het is een soort herensociëteit. Het gaat nergens over.

Ik was op zoek naar een authentieke stem want ik heb geen zin meer om een toneelstukje te spelen. Of om me aan te passen. In een pak te lopen. Zo van: dat doen we nou eenmaal in deze branche. Want als wij hetzelfde gaan doen als de rest, dan vallen we niet meer op. We zouden niet meer onszelf zijn, maar een ander nadoen.

Ik haakte absoluut niet aan op het maken van video’s wat je in dit programma gaat doen. Daar heb ik echt lang over getwijfeld. Ik heb geen zin om een beetje de YouTuber uit te hangen. Ik hoef niet per se op het podium te staan.

Toen hebben we met Aartjan echt een grappig format gevonden. Daardoor zijn we steeds losser geworden. We gaan gewoon lekker staan voor die camera en we zien wel, het komt wel goed. Dat kun je dus bereiken in dit programma, jezelf prettig voelen voor de camera. Supergrappig hoe wij ons hebben ontwikkeld. En als ik het kan, kan de rest van de wereld het ook.

Onze zichtbaarheid is ontzettend toegenomen. Onze mailinglijst groeit keihard. Ik merk dat we echt opvallen. Iedereen ziet ons nu. En daar krijgen we veel complimenten over.

Met onze marketing communiceren we nu elke dag met 10.000 bedrijven die samen ruim 2 miljoen werknemers hebben. Ik krijg op sommige mails meer reactie dan in de afgelopen 5 jaar bij elkaar. Niet normaal wat voor een bereik wij nu als gewoon papa- en mama-bedrijfje hebben. Dat maakt ons uniek en onze marketing is in onze branche echt bizar.

Als marketeer dacht ik dat ik alle ins en outs wel kende, maar ik heb minstens 10 dingen geleerd die ik zelf nooit had kunnen verzinnen en die supereffectief zijn. De investering verdient zichzelf zeker terug.

Oh ja, wat ook echt waardevol is, is de interactie met andere ondernemers. Elke ondernemer heeft zijn eigen kijk op jouw wereld en soms kun je dan in 5 minuten een inzicht krijgen, waar je zelf anders maanden over doet. Nu het programma is afgelopen komen we nog steeds 4x per jaar bij elkaar.

Ik heb door dit programma van Aartjan mijn eigen authentieke stem gevonden en durf dit ook voor de volle 100% te communiceren. En, ik heb weer lol gekregen in marketing. En mijn klanten ook. Sommige mailen me zelfs dat mijn nieuwsbrief de enige is die ze nog lezen.”

Willem Blok

Eigenaar Cinco Cleaning tapijt- en meubelreiniging

“De conversie van offertes is met 16% gestegen, dat is
€ 135.000 extra omzet per jaar.”

​”Ik deed maar heel sporadisch wat marketing. Je schrijft een keer een blogpost of je stuurt een keer een mailtje naar je klanten voor een aanbieding. Ik was met andere dingen bezig: met het opzetten van het bedrijf en de processen.

Ik kreeg al best veel klanten via de website en zo. Ik zag niet echt de noodzaak om in contact te komen met prospects die niet direct geïnteresseerd zijn. Ik focuste me echt op de mensen die een offerte aanvroegen.

Maar nu heb ik die markt eigenlijk wel zo’n beetje helemaal. Daarom was het tijd om die andere mensen ook meer aandacht te geven.

​Alleen ik wist nooit onderwerpen om blogs over te schrijven. En ik dacht van: ‘Wie is daar nou in geïnteresseerd?’

Wat ik ook nooit deed dat was mails sturen om contact te houden met bestaande klanten. Omdat ik niet wist wat ik erin wilde zetten.

Wat ik heel goed vond aan Marketing Masterpieces was dat je echt bezig bent. Aartjan zegt niet alleen wat je moet doen, je bent echt gewoon bezig. En je haalt er ook direct resultaten mee.

De conversie van de offertes voor vloerkleed reinigen is van 30% naar 35% gegaan. Dat komt doordat ik de offerte en de follow-up na de offerte heb aangepast op advies van Aartjan. Dat zijn 75 extra leads per maand en zo kom ik aan 11.250 euro extra omzet per maand. Maal 12 is dat 135.000 euro in 1 jaar.

Het was een kleine aanpassing eigenlijk. Ik bedoel, ik heb daar maar een paar uur tijd in gestoken. De tekst van de offerte heb ik niet echt veranderd, alleen het aanbod wat ik doe. Ik heb daar een onweerstaanbaar aanbod van gemaakt na een tip van Aartjan.

Ik haal nu meer uit de klanten. Ze zijn meer waard, omdat ik beter contact met ze onderhoud.

Het bedrag dat ik voor Marketing Masterpieces heb betaald is peanuts in vergelijking met wat je ervoor terugkrijgt.

Marja Boxhoorn 

Autisme-coach

“3 mailtjes, 10.000 euro”

”Hoi Aartjan,

Toch leuk om je even te laten weten: de laatste dagen van het jaar had ik een eindejaarsactie. 3 mailtjes, 10.000 euro.

Kijk, da’s een leuke uitsmijter van het jaar. Ik maak progressie 😉.

Groeten, Marja”

Waarom hebben 1.389 ondernemers al met Aartjan gewerkt?

Aartjan van Erkel

Meer dan 10 jaar lang huurden de best verkopende websites van Nederland me in, en hielp ik ze met succes om meer te verkopen:

 • Bij Booking.com deed ik 2 jaar lang honderden AB-testen en multivariatie-testen om meer hotelreserveringen binnen te halen.
 • Bij ABN AMRO, SNS Bank en de Postcode Loterij testte ik verkooptechnieken samen met marketeers, webanalisten en copywriters, en ontdekte ik welke woorden en afbeeldingen de website overtuigend maken.
 • Bij Ditzo en Triodos Bank deed ik als verkoopexpert met succes alle copywriting voor hun nieuwe website: homepages, verkooppagina’s, bestelformulieren, over ons-pagina’s, aanmeldformulieren en verkoopmails. De Ditzo Autoverzekering werd binnen 1 jaar de best verkopende autoverzekering van Nederland in een superconcurrerende markt met nog 52 andere aanbieders.

Sinds ik het trainingsprogramma Online Verkoopsucces XL aanbied, hebben 1.028 ondernemers uit Nederland en België meegedaan, in alle mogelijke markten.

In het trainingsprogramma BusinessBoek Bestseller leren meer dan 151 ondernemers hoe ze van hun zakelijke boek een bestseller maken. Hierin laat ik ze precies zien hoe ik dit als meervoudig bestseller-auteur heb gedaan.

En in de training Epic E-mail Copywriting leren ondernemers hoe ze entertainende e-mails schrijven waardoor klanten klikken, lezen en kopen.

Een aantal van mijn resultaten doordat ik de marketing-technieken uit Marketing Masterpieces toepas:
 

 • Mijn eerste boek Verleiden op internet stond op nummer 2 in de Managementboek bestseller top 100 en is meer dan 12.000x verkocht
 • Mijn tweede boek MAAK ZE GEK! werd in 2016 het bestverkochte managementboek van het jaar
 • Meer dan 10.000 ondernemers hebben zich geabonneerd op mijn beruchte dagelijkse marketing-tip
 • Landelijke media hebben me geïnterviewd en besproken, waaronder Algemeen Dagblad, NPO Radio 1, SBS 6, Emerce, Sprout, De Zaak, Het Parool en BNR Nieuwsradio
 • 6 deelnemers van mijn training BusinessBoek Bestseller hebben met hun boek op nummer 1 gestaan in de Managementboek Bestseller top 100.

Frank van Iersel

Eigenaar Deynique Cosmetica: groothandel & academy voor schoonheidsspecialisten

“Na één webinar kregen we meteen voor 8.000 euro bestellingen”

”Jaren heb ik een bedrijf ingehuurd voor mijn online marketing. Dat heeft me 60.000 euro gekost maar het heeft niks opgeleverd. Daar was ik zó klaar mee.

Ik besloot het zelf te gaan doen. 

Ik kreeg in mijn Facebook en mijn e-mail allerlei marketeers. Maar je kunt je daar niet allemaal mee bezighouden. Ik wilde me aan één persoon vasthouden en niet aan Jan en alleman die iets roepen. En ik dacht: Ik ga dat met Aartjan doen.

Ik volgde zijn training Online Verkoopsucces XL. Ik leerde hoe je websites echt anders maakt.

Enthousiast als ik ben hoorde ik dat er ook een training was waarin je samen met Aartjan video’s voor je bedrijf ging opnemen. Ik mijzelf aangemeld en op naar Zeist.

We waren met een leuk groepje. De ene was advocaat, de anderen ook allemaal hoog opgeleid. Ik dacht OMG, wat doe ik hier met mijn MBO-diploma en mijn vette onvoldoende voor Nederlands?

Al snel bleek dat na de eerst proef-video-opnames de hoogopgeleiden meer moeite hadden met losjes en ongecompliceerd in de camera praten dan ik. Het toverwoord is in dit geval: schijt. Doe wat jij denkt dat goed is en heb schijt aan je omgeving.

“Wat zullen ze wel niet van me denken?”, dacht ik vroeger. Maar door deze training neem ik nu gewoon video’s op. Het maakt me niet meer uit.

Ik geef nu bijvoorbeeld demonstratie-webinars aan schoonheidsspecialisten via Zoom, met 3 camera’s. Het eerste webinar leverde al meteen ruim 8.000 euro aan bestellingen op.

Na de trainingen bij Aartjan heb ik een hele grote voorsprong ontwikkeld op mijn concurrenten en met online marketing ben ik in Corona-tijd zelfverzekerder en succesvoller dan ooit.

P.S. Ik heb het woord ‘schijt’ in koeienletters uitgeprint en boven mijn bureau hangen. Zo word ik er iedere dag aan herinnerd dat hoe andere over me denken meestal niet de moeite waard is.”

Ferdinand Aukes

Eigenaar InnerQi, NLP-trainer en paardencoach – Grou

Ferdinand appte me:

“Ha Aartjan, de beste wensen man. Even een leuke update voor je. Tussen kerst en oud en nieuw een ‘Aartjannetje’ gedaan. 🤪. Omzet was in die dagen €20.000,-. Niet slecht in corona tijd en periode dat ik anders niets verkocht.”

Ik belde Ferdinand daarover en hij vertelde:

“Toen ik bij je was tijdens Marketing Masterpieces vertelde je dat je die eindejaarsactie had gedaan. Dat je zelfs iets verkocht wat je nog niet eens had geproduceerd.

Dat bleef bij mij wel wat sudderen en wat hangen. Ik had zoiets: Ja, het is wel corona tijd. We moeten wel. Mensen worden voorzichtiger. En we zagen wel dat de inschrijvingen wel wat afnamen.

Jij vertelde het verhaal dat je voor zoveel verkoopt, gewoon via een aantal mails. Ik denk: als Aartjan het kan dan moeten wij het toch ook kunnen? Dat is ook wat NLP zegt: je moet iemand modelleren. Iets modelleren wat dus blijkbaar werkt. Nou, dat hebben we gedaan.”

Je investering

De investering om deel te nemen aan Marketing Masterpieces is 10.000 euro exclusief 21% btw.

In 2021 start ik dit programma na de lockdown weer op, inclusief de groepsbijeenkomsten.

 

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je een belafspraak aanvraagt?

Blijf er dan niet mee zitten. Mail ons even op info@schrijvenvoorinternet.nl.

P.S.
Ben je ontevreden met de inkomsten uit je marketing, of heb je het gevoel dat er veel meer in zit? Als je nieuwsbrieven, social media of advertenties te weinig opleveren, dan is meedoen aan Marketing Masterpieces de eenmalige investering waarmee je dat oplost.