Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

Om het weekend in te gaan: ik heb me bescheurd om deze video

Aartjan van Erkel

in Copywriting

Aartjan van Erkel

Copywriter · Bestseller-auteur

Politiek incorrecte sales en marketing

Lezers zeggen:

"Wat een geweldige e-mail. Ik kreeg er kippevel van. Hij sprak me meer aan dan de speeches van de minister-president en de koning. Mijn dank."

Karel van Zanten

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails."

Sandra Hoekman

"Dank voor het dagelijkse geniet-momentje."

Marc Sijtstra

"Deze mail is echt GENIUS."

Digna Brand

"Ik heb geinspireerd door je tips mijn nieuwsbrief titels aangepast en echt meetbaar de openingspercentages verhoogd."

Jasmijn de Wit

"De tips zijn elke keer héél waardevol, en zooooo sappig & grappig verteld!"

Dries van Hooydonk

"Geniale mail!!! Heb hardop zitten lachen."

Ninke van der Leck

"Je bent de eerste verkoper van wie ik iedere mail open."

Jules Koekkoek

"Haha, dit is de leukste nieuwsbrief die ik ooit gekregen heb."

Hanneke de Wit

"Ik word blij van deze andere manier van marketing."

Peter Clausman

"Jouw mails zijn letterlijk de enige die ik helemaal lees."

Nadie Haarsma

"Liggen rollen van het lachen, hulde! 🙂"

Jacques Mentrop

"Bedankt voor alle tips. Die hebben veel inschrijvingen opgeleverd voor de schilderworkshops."

Bart van der Bom

"Ga alsjeblieft door met je dagelijkse mailtjes, they make my day!"

Freke Schoemaker

"Je bent een held hahahahaha briljant dit weer. Dank!"

Jasmijn

De meeste talk show hosts geven hun gasten een makkelijke stoel, een lekker drankje en proberen ze dan te verleiden tot prikkelende uitspraken.

Maar er is een talk show op YouTube die het minder makkelijk maakt. Sterker nog: elke uitzending heeft maar één gast en die wordt in extreme mate gepijnigd. Ze voelen echte, fysieke pijn waardoor ze het letterlijk uitschreeuwen.

De show heet Hot Ones, en het format is dat de gasten geïnterviewd worden terwijl ze een serie hot wings eten. Iedere wing is heter dan de vorige, en bij ieder stukje kip staat de fles hot sauce waarmee ze zijn behandeld.

De flesjes met rode vloeistof hebben namen als Los Calientes Barbacoa, Garlic Reaper Hot Sauce, Hellfire Fear This, Secret Aardvark Habanero Hot Sauce en een van de meest gevreesde is een piepklein flesje genaamd Da Bomb Beyond Insanity Hot Sauce.

De grootste filmsterren en comedians nemen plaats in de Hot Ones-studio, en in een van de afleveringen zien we een tv-beroemdheid uit Engeland die bekend staat om zijn gekruide taalgebruik en het pijnigen van de deelnemers aan zijn eigen shows. Hij vertelt dat hij door zijn 4 kinderen is gestimuleerd om zich aan te melden voor Hot Ones.

Het is Gordon Ramsay, en als je geïnteresseerd bent in het pittige vocabulaire van Londense dokwerkers, taxichauffeurs en doorgesnoven Arsenal-hooligans dan raad ik je aan om 20 minuten te gaan zitten voor Hot Ones S8 A1, ik heb me gisteravond bescheurd:

Ramsay is goed voorbereid naar de studio gekomen. Hij heeft allerlei blusmiddelen meegebracht om de schade beperkt te houden. Standaard staat er voor elke gast al een glas melk, een glas chocolademelk en een pitcher met ijswater op tafel, maar Gordon heeft daarnaast zelf ook een limoen meegebracht, donuts, zoete broodjes, een flesje limoensap, een flesje citroensap en een eiwitdrank.

Het haalt allemaal niet veel uit. Vanaf de vierde wing die Ramsay eet, is er geen houden meer aan. Brandend, jankend, spugend en zijn gezicht afvegend met het tafelkleed probeert hij de serieuze vragen van de host Sean te blijven beantwoorden, die fascinerend genoeg precies dezelfde wings aan het eten is maar geen krimp geeft.

Aan het eind van het interview spert Ramsay zijn mond open en spuit met kracht tegelijkertijd een straal citroensap én een straal limoensap in zijn mond. Onder een snoeiharde hagelbui van vloeken en beledigingen aan het adres van de onkreukbare gastheer en crew verlaat hij de studio, wel nadat hij de complete serie wings heeft afgemaakt.

Goed weekend, en vergeet niet dat maandag om 17.00 uur de deadline is voor mijn nieuwe masterclass over hongerig maken versus verzadigen met je marketingcontent, die je alleen krijgt als je op dat moment Member bent van Het Lab:

https://www.schrijvenvoorinternet.nl/membership-het-lab/

Aartjan van Erkel

Politiek incorrecte marketing-tips

Abonneer je op mijn beruchte tips voor ondernemers. Waarschuwing: ongeschikt voor millennials, freeloaders en mensen met lange tenen.

"Ik bescheur mij regelmatig om jouw mails"

"Geniale mail! Heb hardop zitten lachen"

© Aartjan van Erkel - De Verwoording BV - Dorpsstraat 2 - 3981EB - Bunnik - Voorwaarden - Cookies & privacy - Klantenservice 030-6048418 - E-mail

Je browser blokkeert popups

Check de instellingen, anders kun je geen cadeautjes aanvragen

LEES GRATIS DE EERSTE TWEE HOOFDSTUKKEN

Nummer 1 - sneak preview

Blader gerust even door het boek. 

 

Dan zie je al snel of je het wat vindt.

 

De sneak preview bevat de twee eerste hoofdstukken: