Verleiden op internet deze maand – okt/nov 2010

Goede artikelen met tips over verleiden op internet die ik ontdek, deel ik meestal via Twitter.  Vanaf nu doe ik dat ook maandelijks op dit blog: de beste artikelen die ik heb gelezen over internet copywriting, usability en psychologie & marketing.

De afgelopen weken was ik onder de indruk van deze artikelen:

Ik moest lachen om:

Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via e-mail.

Gerelateerde artikelen:

Wat gehad aan deze tip? Deel 'm met anderen:


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>